قیمت IceQ4 نداری HD 4830-512
برو تو این لینک:http://eforosh.com/microtech/11897/13483
عضو VIP شهرسختافزار
والا این قیمتی که من گفتم خریدش 135 تومن هست حداقل 5 تومن کرایه بار می خوره تا اصفهان فکر نکنم 5 تومن سود هم سوده زیادی باشه هست؟!؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gigabyte_technology برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمننا این کارت نسبت به قیمت جهانیش خیلی پایین هست شما برید نسبت به چیز های دیگه مقایسه کنید خیلی ارزون پاتون در میاد
New Season
قیمت IceQ4 نداری HD 4830-512
برو تو این لینک:http://eforosh.com/microtech/11897/13483
آخرین ویرایش توسط gigabyte_technology در تاریخ 02-06-09 انجام شده است
بین رویا و واقعیت مرزییست به باریكی مو ، و این انتخاب شماست كه كدام را گزینشكنید! تخیل یا حقیقت
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gigabyte_technology برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله لینک رو دیدم اما نمی دونم شرکت تهران این قیمت به من می ده این کارتی که این سایت گزاشته ایا گارانتی داره یا نداره یه تماسی بگیر باش بپرس من هم فردا زنگ می زنم می پرسم که قیمت رو چطوری اعلام کردن به من ؟!؟
New Season
کاربر شهرسختافزار
عزیزم 4670 512 turbo
128 تومان
4670 512 معمولی هم 123 تومان
خواستی بگو ادرس بدم.منم اصفهانم!!!!!!!!!!!!
کاربر شهرسختافزار
من نمایندگی اصلی شو میدونم کجاس!
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط baarbood برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط baarbood برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من گفتم که گارانتی اصلیش عقیق رایانه تک هست اون هم قیمت ها رو به من اینقدر اعلام کرده با توجه به هزینه تیپاکس و سود من 10 هزار تومان روی قیمت های اعلام شده گزاشتم اگه به من پایین تر داد که من هم می تونم پایین تر بدم
New Season
اگه آدرسشو بدی ممنون می شمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط baarbood برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی بازار بزرگ طالقانی نمایندگی نداره؟
بین رویا و واقعیت مرزییست به باریكی مو ، و این انتخاب شماست كه كدام را گزینشكنید! تخیل یا حقیقت
|
|
یک 4830 از یک برند دیگه بگیر خیلی به نفعت هست تا این HIS . از من گفتن بود از شما نشنیدن !
برای اورکلاک هم بخوایند اون بهتر جواب میده . 4670 دو تا کارت دیگه هم رده اش جایگزین شدند و دلیل گرونیش مثل گرونی 6800 Ultra به زمان خودش هست ! هزینه ساخت !
بهادر جان شما دیگه چرا ؟ این کارت P/P نداره !
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
Olesius (03-06-09)
جناب galaxy پس یه برند و مدل خوب معرفی کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks