esyoo (06-05-11)
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeid pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید قیمت های سایت رایان صبا کلاً از قیمت بازار خیلی بالاترن و در ضمن نظارت کلی روی قیمت های این سایت وجود نداره .
در ضمن شرکت دریا کامپیوتر قیمت های بالاتری نسبت به اجناس وارداتیشون ارائه میدن ، از جمله برند سفایر که چند وقتیه به سبد محصولات این شرکت اضافه شده ، برند خوبیه ولی قیمت بالایی داره ، همونطور که میبینید !
esyoo (06-05-11)
کاربر شهرسختافزار
چرا می گید برند amd بگیرم بهتر هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeid pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تعصب خاصی روی برند ندارم.ولی وقتی میشه با هزینه کمتر از برند amd یککارت گرافیک داشت چرا باید سراغ برنددیگه ای رفت؟(چون کاربر حرفه ای که نیستم)
آیا تفاوت قیمت این دو ارزش خرید از GeForce را دارد؟
شما خودت عملا بین این دو مدل که معرفی کردید کار کردید و تست گرفتید؟
شیر کن تا شیر ببینی!
واقعا نپرسیدن عیب نیست ندونستن عیبه
پس عادت کنیم که عادت نکنیم(فکر هم بکنیم)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز من کی گفتم amd بگیری بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه amd خیلی خفنه که نباید برین سراغ جیفورس؟
تفاوته کدوما نقل کن لطفابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کدوم باز؟
اگر منظورتن 6850 و 460 است بله کار کردم البته در حد بستن سیستم و تست چند بازی ولی تفاوت خاصی بینشون تو بازی ندیدم به همین دلیل 460 پیشنهاد میدم.
کاربر شهرسختافزار
چرا می گید برند geforceبگیرم بهتر هست؟
من تعصب خاصی روی برند ندارم.ولی وقتی میشه با هزینه کمتر از برند amd یککارت گرافیک داشت چرا باید سراغ برنددیگه ای رفت؟(چون کاربر حرفه ای که نیستم)
آیا تفاوت قیمت این دو ارزش خرید از GeForce را دارد؟
شما خودت عملا بین این دو مدل که معرفی کردید کار کردید و تست گرفتید؟
sapphire 6850=240
ولی پیشنهاد من:
evga gtx 460 1gb=235
اون لینک هم هنوز تولید نشده و بشه هم به نظرم قدرت پایینی داره شاید در حده 5750
شیر کن تا شیر ببینی!
کاربر شهرسختافزار
شما توی یک رنج قیمتی باید بهترین انتخابو داشته باشین.حالا چه کاربر حرفه ای باشین چه نباشین.اینو قبول دارین؟
شما بینه 6850 و 460 موندن درسته هر دو هم یک قیمت هستند و اینجا من 460 ارزشه بیشتری میدونم.
اینطوری بگم بهتره:
sapphire amd 6850=235
evga geforce gtx 460 1gb=235
در مورد تست هم در پسته قبلی گفتم.
حالا شما بینه این دو موندی که قیمته برابر داره پس انتخاب دشواری نیست.
سوالی بود در خدمتم.
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز شما در این لینک می تونید بنچمارک های گرفته شده از 2 این کارت (Sapphire 6850 و EVGA GTX460 ) را در بازی های مختلف ودر رزولوشن 1920x1200 مشاهده کنید
و خودتون قضاوت کنید.
من خودم به شخصه بین AMD و nVIDIA در قیمت و کارایی مشابه nVIDIA رو انتخاب میکنم
به خاطر پشتیبانی بهتر نرم افزار ها از انویدیا (پشتیبانی اکثر نرم افزارهای گرافیکی و کانورت ویدئو از Cuda )
پشتیبانی از تکنولوژی PhysX
سازگاری بهتر اکثر گیم ها با انویدیا ( گیم هایی مثل HAWX - CivilizationV - LostPlanet2 با کارت های AMD سازگاری خوبی ندارند و شاهد افت فریم زیادی خواهید بود)
در نهایت انتخاب با شماست
موفق باشید.
nothing is as it seems
بله کاملا درسته و نکته ای که می ماند قدرت اورکلاک بهتر و پایدار تره کارتهای گرافیکی انویدیا است که هم در اورکلاک ها خنک تر هستند و هم پایدار تر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به بودجه ي شما من
EVGA - GeForce GTX 550Ti
رو به شما پيشنهاد ميدم،در شرايطي كه پاور شما داراي توان خروجي حداقل 480 وات و يك كانكتور 6 پين باشد.
البته دوستان قبل از پيشنهاد اول بايد از قابليت هاي پاور شما سوال مي كردند مثلا اينكه چند عدد كانكتور 6 پين يا 8 پين pci-e داره يا توان خروجي پاور چقدره؟!!!
esyoo (14-05-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
550 کارته مزخرفیه و اصلا ارزش نداره.
کاربر شهرسختافزار
پاور750 گرین هست
چرا مزخرف هست؟
شیر کن تا شیر ببینی!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks