این هم لیستی از کارت های پیشنهادی کمپانی اتودسک برای کاربری 3dsMax
AMD FirePro V3900 (ATI FireGL)
AMD FirePro V4900 (ATI FireGL)
AMD FirePro V5900
AMD FirePro V7900
ATI FirePro V3800 (FireGL)
ATI FirePro V4800 (FireGL)
ATI FirePro V5800 (FireGL)
ATI FirePro V7800 (FireGL)
ATI FirePro V8800 (FireGL)
ATI FirePro V9800 (FireGL)
NVIDIA Quadro 2000 Fermi
NVIDIA Quadro 400 Fermi
NVIDIA Quadro 4000 Fermi
NVIDIA Quadro 5000 Fermi
NVIDIA Quadro 600 Fermi
NVIDIA Quadro 6000 Fermi
NVIDIA Quadro FX 1800 Tesla
NVIDIA Quadro FX 3800 Tesla
NVIDIA Quadro FX 4800 Tesla
NVIDIA Quadro FX 580 Tesla
NVIDIA Quadro FX 5800 Tesla
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدGTX 760 خوب هست اما برای گیم.درایور کارت های جیفورس برای Direct3d بهینه شده که گیم ها از این رابط برنامه نویسی استفاده می کنند.
برای کاربری شما باید از کارت هایی استفاده کنید که برای OpenGL بهینه سازی شده باشند. (Quadro از انویدیا و Firepro/FireGL از AMD)
دو تا سوال دارم:
1.یعنی Quadro 600 با چنین نمره ای از GTX 760 برای رندر بهتر عمل می کنه؟
2.بعضی بازی ها تحت OpenGL هستن بعضی هاشون هم از قسمت تنظیمات می تونی انتخاب کنی که از Direct3d استفاده کنن یا OpenGL (نمی دونم چرا معمولا وقتی میذاریشون روی OpenGL بهتر فریم میدن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) اگه این طور که شما می فرمایین هست پس کارتی مثل Qudro 600 با نمره ای که بالا گفتم برای بازی های تحت OpenGL بهتر از GTX 760 عمل می کنه؟
خطاب به asadmahdi ی عزیز:
این طور که دوستان کارت گرافیک معرفی کردن به نظر میرسه Rendering با Gaming زمین تا آسمون تفاوت داره پس هرچی که من تا حالا گفتمو فراموش کن چون من از Rendering اطلاعات ندارم.شرمنده!
|
دوست عزیز تا1:200میلیون تومان کدوم کارتو انتخاب میکنی؟؟؟کدوم تو رندر بهتر عمل میکنن؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu:4770k
دوست عزیز مادربردی که انتخاب کنم برای رندر چی خوبه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایا اینم مثل گرافیک طبق مشخصاتی که دادید سری گیم با رندر فرق میکنه؟؟
cpu4770میشه 1مادربرد انتخاب کنید قمتش 600,700تومان بیشتر نشه
1-بله دقیقا در CAD و رندرینگ بهتر عمل میکنه با تفاوت قیمت 100 دلاریش!دو تا سوال دارم:
1.یعنی Quadro 600 با چنین نمره ای از GTX 760 برای رندر بهتر عمل می کنه؟
2.بعضی بازی ها تحت OpenGL هستن بعضی هاشون هم از قسمت تنظیمات می تونی انتخاب کنی که از Direct3d استفاده کنن یا OpenGL (نمی دونم چرا معمولا وقتی میذاریشون روی OpenGL بهتر فریم میدن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) اگه این طور که شما می فرمایین هست پس کارتی مثل Qudro 600 با نمره ای که بالا گفتم برای بازی های تحت OpenGL بهتر از GTX 760 عمل می کنه؟
2-کارت های کوادرو برای بازی های اپتیمایز نشدن حتی اگر بازی با موتور OpenGL نوشته شده باشه اما نسبت به رابط Direct3d بازدهی بهتری دارند. کارت های سری جیفورس هم از OpenGL پشتیبانی می کنند اما به صورت محدود تر و بازی هایی هم که بر حسب OpenGL طراحی شدن،با هدف اجرا روی کارت های گیمینگ بوده و نه حرفه ای! پس انتظار نباید داشته باشید کارت های کوادرو در گیم (حتی OpenGL) بهتر از سری جیفورس عمل کنند.فقط میتونیم بگیم که کارت های حرفه ای(کوادرو/فایرپرو) در گیم های OpenGL عمبکرد بهتری دارند نسبت به گیم های Direct3d . در حال حاضر هم 90 درصد بازی ها با Direct 3d طراحی میشن پس کمپانی های انویدیا و ای-ام-دی اصلا تمرکزی رو بهینه سازی کارت های سری حرفه ای یا Workstation شون برای گیم ها ندارن...
تو این لیستی که دادی کدوم مدل برا کار من مناسبه؟ تا1:200میلیون تومان کدوم کارتو انتخاب میکنی؟؟؟کدوم تو رندر بهتر عمل میکنن؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu:4770k
کارت های کوادرو برای 3DsMax و رندر عملکرد بهتری دارن نسبت به فایرپرو. پس در مرحله اول روی خرید یک کارت کوادرو تمرکز کنید.
تنها کارتی هم که فکر میکنم بتونید تا 1/200 تهیه کنید همین کوادرو 600 هستش که حدود 900 تومن قیمت داره. بعدش کارت کوادرو 2000 هستش که عملکرد بهتری داره که قیمتش حدود 2 میلیون هستش.
هر مادربردی که بودجتون همخوانی داره باهاش خریداری کنید. مادربرد برای تمامی کاربری ها یکسان هست و ارتباطی به رندر یا کاربری خاصی نداره. مهم اینه که پردازنده شما را پشتیبانی کنه و امکانات و درگاه های جانبی به روز داشته باشه. حالا از هر برندی که میخواد باشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط asadmahdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
اگه امکانش هست لطف میکنی معرفی کنی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز برای رندر میگن کارت گرافیک سری 6 بخاطر کودا بالاتری که نصبت به سری 7 داره بهتر عمل میکنه .
تو سایت autodeskهم گرافیک با کودا بیشتری پیشنهاد شده.
ایا این حرف درسته کودا سری 6 بالاتر از سری7؟؟؟
660ti میتونه انتخاب خوبی باشه؟؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks