برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو یه بازی ممکنه اینجوری بشه، ولی وقتی یه سایت معتبر میده ینفر که دست کم 200 برابر من و شما در این مورد تجربه داره، مطلب بنویسه و کل دنیا به اون مطلب مراجعه میکنن برای انتخاب سخت افزار، خوب یه چیز هست دیگه!
آره، مثلا تا پارسال کارتهای ATI تو کرایسیس کلا مشکل داشتن، یا اصلا چرا اینقدر بپیچونمت!! پارسای یمدت به خاطر نقص درایورهای انویدیا، کارت 8800 Ultra به کرایسیس مشکل داشت... ولی نمیتونی این قضیه رو تعمیم بدی و بگی کلا اینطوریه!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حسین جان، اگه فرق نکنه، مگه بیکاره بیاد GPU جدید بزنه؟ آره، کارتهای 6200 هم کلاک هستشون شون 450 بود!! ولی این کجا و ....

من فقط کلاک هسته را نگفتم که مثل هم هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

همه چیز را گفتم وگر نه که GTX280 هم 600MHz فرکانس هسته اش هست پس 9600GT ازش قوی تره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

بگزریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

همان 4670 را بگیری بهتره .