پاسخ: نظرتون در مورد 9500gt ؟
نقل قول:
مطمئنید 8600GT با 9500GT یکیه؟ این نتایجیه که 9500 در برابر 8600GTS بدست آورده
عزیزم چرا شلوغش میکنی...خودش پرسید دیدی که چی جواب دادم...
اولا گفتم شاید نگفتم مطمئنم!
دوما گفتم بنچ مارک معلوم نمی کنه!
آقا چرا میزنی؟! :1. (38):
اولا: اصلا مگه شما اینو گفتی؟ من دیدم حسین گفته بود اینو:
نقل قول:
9500GT با GDDR3 میشه 8600GT ای که من مشخصاتشو گزاشتم !
یعنی 9500GT با 8600GT یکی هست .
البته با 8600GT ای که از GDDR2 استفاده کرده باشه :yes:
دوما: بنچ مارک معلوم نمیکنه چیه؟! یه کارت تو بازیها و نرم افزارهای مختلف، نسبت به یه کارت دیگه بهتر جواب میده... معلوم نمیکنه یعنی چی؟ :1. (27):
نقل قول:
دوما: بنچ مارک معلوم نمیکنه چیه؟! یه کارت تو بازیها و نرم افزارهای مختلف، نسبت به یه کارت دیگه بهتر جواب میده... معلوم نمیکنه یعنی چی؟ :1. (27):
معلوم نمی کنه یعنی ممکنه شما یک گرافیک رو توی Chart هایی که سایت معتبری مثل tomshardware گذاشته از یک گرافیک دیگه بهتر و جلوتر ببینی...ولی وقتی بری هردو رو بخری و بعد بیای یک بازی روش اجرا کنی ببینی که گرافیک پایین تره بازی رو خوب و روان اجرا کرد ولی دومی که خیر سرش هم گرون تر بوده هم مشخصاتش بالاتر بوده و هم تو بنچ مارک امتیاز بالاتری آورده اصلا اجرا نمی کنه!
نقل قول:
یا الله
بابا چه خبره اینجا !
من مشخصات 2 تا کارت 9500 و 8600 را دیدم از روی مشخصات گفتم یکیه :
وقتی فرکانس هسته هر دو 540 باشه
فرکانس مموریه هردو 800 باشه
تعداد واحد سایه زنی هر دو 32 عدد باشه
رم هر دو 512 مگ باشه
رابت هر دو 128 بیتی باشه
به نظرتون نتایج باید فرق کنه ؟
نقل قول:
معلوم نمی کنه یعنی ممکنه شما یک گرافیک رو توی Chart هایی که سایت معتبری مثل tomshardware گذاشته از یک گرافیک دیگه بهتر و جلوتر ببینی...ولی وقتی بری هردو رو بخری و بعد بیای یک بازی روش اجرا کنی ببینی که گرافیک پایین تره بازی رو خوب و روان اجرا کرد ولی دومی که خیر سرش هم گرون تر بوده هم مشخصاتش بالاتر بوده و هم تو بنچ مارک امتیاز بالاتری آورده اصلا اجرا نمی کنه!
تو یه بازی ممکنه اینجوری بشه، ولی وقتی یه سایت معتبر میده ینفر که دست کم 200 برابر من و شما در این مورد تجربه داره، مطلب بنویسه و کل دنیا به اون مطلب مراجعه میکنن برای انتخاب سخت افزار، خوب یه چیز هست دیگه!
آره، مثلا تا پارسال کارتهای ATI تو کرایسیس کلا مشکل داشتن، یا اصلا چرا اینقدر بپیچونمت!! پارسای یمدت به خاطر نقص درایورهای انویدیا، کارت 8800 Ultra به کرایسیس مشکل داشت... ولی نمیتونی این قضیه رو تعمیم بدی و بگی کلا اینطوریه!! :yes:
نقل قول:
یا الله
بابا چه خبره اینجا !
من مشخصات 2 تا کارت 9500 و 8600 را دیدم از روی مشخصات گفتم یکیه :
وقتی فرکانس هسته هر دو 540 باشه
فرکانس مموریه هردو 800 باشه
تعداد واحد سایه زنی هر دو 32 عدد باشه
رم هر دو 512 مگ باشه
رابت هر دو 128 بیتی باشه
به نظرتون نتایج باید فرق کنه ؟
حسین جان، اگه فرق نکنه، مگه بیکاره بیاد GPU جدید بزنه؟ آره، کارتهای 6200 هم کلاک هستشون شون 450 بود!! ولی این کجا و ....
نقل قول:
تو یه بازی ممکنه اینجوری بشه، ولی وقتی یه سایت معتبر میده ینفر که دست کم 200 برابر من و شما در این مورد تجربه داره، مطلب بنویسه و کل دنیا به اون مطلب مراجعه میکنن برای انتخاب سخت افزار، خوب یه چیز هست دیگه!
آره، مثلا تا پارسال کارتهای ATI تو کرایسیس کلا مشکل داشتن، یا اصلا چرا اینقدر بپیچونمت!! پارسای یمدت به خاطر نقص درایورهای انویدیا، کارت 8800 Ultra به کرایسیس مشکل داشت... ولی نمیتونی این قضیه رو تعمیم بدی و بگی کلا اینطوریه!! :yes:
حسین جان، اگه فرق نکنه، مگه بیکاره بیاد GPU جدید بزنه؟ آره، کارتهای 6200 هم کلاک هستشون شون 450 بود!! ولی این کجا و ....
من فقط کلاک هسته را نگفتم که مثل هم هست :1. (40):
همه چیز را گفتم وگر نه که GTX280 هم 600MHz فرکانس هسته اش هست پس 9600GT ازش قوی تره ؟:1. (27):
بگزریم :wink:
همان 4670 را بگیری بهتره .