کاملا با شما موافقم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamad64 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرامی top1tip شما لطفا قیمتهائی که محمد گرامی زحمت کشیدند در تاپیک نوشتند را یاد داشت کنید و بازار بروید
در آنجا جستجو کنید ببینید کدام یک با قیمت نزدیک به قیمتهای مندرج نزدیک است همان را تهیه کنید
الان زمان دست دست کردن و برسی مدلها نیست چون این کارتهای موجود در بازار به قیمتهای قدیم وارد شده اند و در صورت تمام شدن شما با این بودجه کارتهای ضعیف تری میتوانید تهیه کنید
برای مثال کارت 640gt با قیمت جدید رقمی در حدود 310 هزار تومان به فروش میرسد
پینوشت : محمد جان من همین مونیتور 2342 رو یک سالیه دارم و یه چیزائی ازش میدونم که کمتر کسی میدونه. اگر خواستی یه تاپیک بزن تا برات بگم مثلا چه شکلی 3d vision nvidia روش فعال کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کلا سایتها قیمت بالاتری دارند ولی برای مقایسه حدود قیمت خوب هستند
تازگی ها گرافیک 6670 رو فروختم و ssd گرفتم که حدود 20 هزار تومان ارزون تر از قیمت سایت گرفتم تو بعضی سایتها بیشتر هم بود
6750 فکر میکنم برام خوب باشه اگه اینطور که میفرمایید
پاساژ یاران با ما 10 دقیقه فاصله داره میتونم آمار بگیرم
mamad64 (28-08-12)
|
|
6750 کارت خویبه ولی من نظرم اینه که اگه برات مقدوره یکم بودجه افزایش بده 6770 بردار یا اگه بودج در حد همون همون 6750 هست حتما دقت کن GDDR 5 باشه.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks