AMD>INTEL (26-08-15), Darkstreet (26-08-15)
الان روی سیستم گیمینگ خودم یدونه 1090 با 2 تا 290 مثل شیر داره کار میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا این سری پردازنده ها بهترین و بی آزارترین پردازنده های دسکتاپ amd است برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (26-08-15), Darkstreet (26-08-15)
یک تاپیک برای این موضوع دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Darkstreet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست پاور با مولتی متر
Darkstreet (26-08-15), nima_hl (26-08-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان جمع بندی رو به من بگید تا سفارش بدم در ضمن بهترین سایتی که بتونم با مناسبت ترین قیمت سفارش بدم رو هم اعلام کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرم روی 970 هست برند ZOATC مدل AMPبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Darkstreet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Zotac GTX 970 OC AMP! Extreme Core Edition 4GB
میتونید از آریا کامپیوتر تهیه کنید که در بحث قیمت ها قطعات با سایت شهر سخت افزار همکاری میکند آقای جمشیدی
مارکتینگ آریا کامپیوتر | ™Aria Computer
Darkstreet (26-08-15)
با این اوصاف پیشنهادم خرید 960 زوتاک به قیمت حدود 820 هزار تومان استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Darkstreet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قدرت این گرافیک بیش از 2 برابر 6870 است و فکر میکنم در کنار قیمت مناسب تمام نیازهای شما را جوابگو باشد
کلا یک سری بازی برای به چالش کشیدن گرافیک کارتها به بازار میاند مثل کرایسیس 1 که سال 2007 به بازار اومد و تا سالها بعد هیچ سخت افزاری قادر به پشتیبانی کامل آن در تنظیمات بالا نبود
این تعداد بازی بخصوص که تعدادشون خیلی انگشت شمار است را کنار بگذاریم سیستم شما تقریبا توی هیچ بازی گلوگاه نمیشه
البته اگر یه فن خوب هم تهیه کنید به راحتی پردازندتون تا 3.6 الی 3.7 با ولتاژ بسیار پائین آورکلاک میشه که فکر میکنم تقریبا تو هیچ بازی کم نمی آورد ( سیستم گیم خودم روی همین کانفیگه و هیچ مشکلی ندارم )
Darkstreet (26-08-15)
کاربر شهرسختافزار
گزینه من الان بین 960 و 970 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- 960 کارت 128 بیتی هست و 6870 و 970 کارت 256 بیتی هستن
2- رم 960 برابر 2 گیگ هست و 970 برابر 4 گیگ
3- GPU Clock کارت 960 حدود 1200 هست و کارت 970 برابر 1228-1380
4- memory clock کارت 960 حدود 7000 هست و کارت 970 برابر 7200
5- در نهایت قیمت 960 حدود 815 تومان هست و قیمت 970 برابر 1.450 تومان
از نظر حافظه و بیت این دو کارت با هم فرق اساسی دارن، این 600 تومان اختلاف قیمت ارزشش رو داره برم 970 بگیرم یا در عمل دو برابر شدن حافظه و بیت کارت گرافیک اونقدر به کار نمیاد؟
M3RS4D 50062 (26-08-15)
شما رو کاغذ ,مشخصات رو نگاه نکن ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Darkstreet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پنجمارک هارو ببین .... راحت تر میتونی تصمیم بگیری ولی من نظرم روی 960 هست .
Darkstreet (26-08-15)
کاربر شهرسختافزار
ASUS GTX 960 DCII OC STRIX 2GB GDDR5 به نظر بهتر از Zotac نیست؟
تجربه خرید مارک های غیر معروف رو دارم قیمت این دوتا فقط 90 تومن اختلاف داره، کدومش رو بگیرم؟ برای مارکش هزینه کنم ارزش داره؟ asus واقعا جنساش تا جایی که من دیدم درست و حسابیه
M3RS4D 50062 (26-08-15)
|
|
zotac برند معتبریه . گارانتی آواژنگ هم دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Darkstreet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (27-08-15), M3RS4D 50062 (26-08-15)
خیلیا دچار این مشکلات میشن ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Darkstreet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو بازار ما پر شده از asus - gigabyte - msi
برندای دیگه میبینیم ,فک میکنیم متفرقه و چینیه ....
یارو اومده میگه مانیتور dell ultar wide 2K که 3تومن قیمت خورده ,چینیه .... مانیتور فقط ایسوس و الجی و سامسونگ داریم... نخر که میخواد 3تومن بهت بندازه ...
عمق فاجعه رو احساس کنید دیگه ...
زوتاک برند معتبریه .... فقط مورد توجه تو ایران قرار نگرفته وگرنه برند قابل اطمینانیه ....
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks