پاسخ: مشاوره خرید کارت گرافیک قوی
نقل قول:
البته نیما جان بعید میدونم این پردازنده تو هیچ بازی دچار مشکل بشند . چون یکی از بهترین پردازنده های AMD هست . من دو تا سرور با این پردازنده بستم که به خوبی دارند بعد از 4-5 سال کار میکنند .
البته به قول شما باید پاور هم بررسی بشه . که ولتاژهای خروجی بعد از چندین سال دچار افت نشده باشند .
الان روی سیستم گیمینگ خودم یدونه 1090 با 2 تا 290 مثل شیر داره کار میکنه :wink:
واقعا این سری پردازنده ها بهترین و بی آزارترین پردازنده های دسکتاپ amd است :great:
نقل قول:
فرکانس اون توی ویندوز گاهی 3.7 نشون میده توی بازی ها در صورتی که دود و غبار باشه همون لحظه به شدت داغ میکنه ولی در حالت معمولی داغ نمیشه
ولتاژهای خروجی رو میشه به راحتی اندازه گیری کرد؟ من یه تجربه بد از سوختن گرافیکم دست تعمیرکارهای ناشی دارم، اینو ببرم بدم تست کنن مشکلی پیش نمیاد یا باید حتما بفرستم تهران یا جای معتبر؟
یک تاپیک برای این موضوع دارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
الان روی سیستم گیمینگ خودم یدونه 1090 با 2 تا 290 مثل شیر داره کار میکنه :wink:
واقعا این سری پردازنده ها بهترین و بی آزارترین پردازنده های دسکتاپ amd است :great:
دوستان جمع بندی رو به من بگید تا سفارش بدم در ضمن بهترین سایتی که بتونم با مناسبت ترین قیمت سفارش بدم رو هم اعلام کنید
نقل قول:
دوستان جمع بندی رو به من بگید تا سفارش بدم در ضمن بهترین سایتی که بتونم با مناسبت ترین قیمت سفارش بدم رو هم اعلام کنید
نظرم روی 970 هست برند ZOATC مدل AMP
Zotac GTX 970 OC AMP! Extreme Core Edition 4GB
میتونید از آریا کامپیوتر تهیه کنید که در بحث قیمت ها قطعات با سایت شهر سخت افزار همکاری میکند آقای جمشیدی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
چشم من به راحتی فریم ریت ها رو تشخیص میده، برای من فریم بالای 45 خیلی مهمه ، کمتر از این باشه بازی نمیکنم، مانیتور من هم یا پروژکتور هست یا هم یک مانیتور 20 اینج که هیچ کدوم فول اچ دی نیستن، رزولیشن رو هیچ وقت پایین نمیارم و روی بالاترین هست ولی جزئیات بازی ها رو گاهی تا 30 - 40 درصد کم میکنم به حدی که زیاد محسوس نباشه. بازی استراتژیک کلا بازی نمیکنم
روی سیستم قبلی یک تهویه 220 ولتی نصب بود پاور و سایر قطعات سیستم رو هم که گفتم میتونید ببینید مناسب بودن یا نه، علت سوختن گرافیک رو کسی نفهمید به نظر علتش گرم شدن طولانی و بیش از حد بوده که میشد با ریبال درستش کرد ولی دادم دست دوتا بیسواد زدن کل برد رو سوزوندن با هیت دادن و کلا گرافلیک از کار افتاد
این سیستم رو تا دو سال دیگه کلا تعویض میکنم و دیگه قصد ارتقا مجدد ندارم این دفعه اخره ارتقا میدم ولی تا اون موقع میخوام بازی ها رو حسابی بترکونم نه اینکه مجبور شم جزئیات گرافیک رو به کمتر از دوسوم برسونم یا به فریم کمتر از 45-50 راضی بشم
کارت قبلیم اخرین بازی هایی که خوب جواب میداد تا شهریور سال پیش بود یعنی قبل از سوختنش، هنوز میشد دست و پا شکسته همه چی رو با کیفیتی که گفتم روش اجرا کنم.
گزینه 750 با توضیحاتی که دادم میتونه دست کم دو سال اونطوری که من میخوام جوابگو باشه؟
الان سه گزینه هست
750 و 750ti
970
960
حتی برخی میگن 960 و 970 هم زیاده و پردازنده گلوگاه میشه، یه جمع بندی کنید ببینم بالاخره پردازنده (( با شرایطی که برای بازی مدنظر دارم و قرمز کردم )) برای این کارت ها گلوگاه میشه یا خیر؟ و کدوم یکی از اینها خریدش متناسب با اختلاف قیمتش معقول تره؟ قیمت ها رو هم بگید
با این اوصاف پیشنهادم خرید 960 زوتاک به قیمت حدود 820 هزار تومان است
قدرت این گرافیک بیش از 2 برابر 6870 است و فکر میکنم در کنار قیمت مناسب تمام نیازهای شما را جوابگو باشد
کلا یک سری بازی برای به چالش کشیدن گرافیک کارتها به بازار میاند مثل کرایسیس 1 که سال 2007 به بازار اومد و تا سالها بعد هیچ سخت افزاری قادر به پشتیبانی کامل آن در تنظیمات بالا نبود
این تعداد بازی بخصوص که تعدادشون خیلی انگشت شمار است را کنار بگذاریم سیستم شما تقریبا توی هیچ بازی گلوگاه نمیشه
البته اگر یه فن خوب هم تهیه کنید به راحتی پردازندتون تا 3.6 الی 3.7 با ولتاژ بسیار پائین آورکلاک میشه که فکر میکنم تقریبا تو هیچ بازی کم نمی آورد ( سیستم گیم خودم روی همین کانفیگه و هیچ مشکلی ندارم )
نقل قول:
با این اوصاف پیشنهادم خرید 960 زوتاک به قیمت حدود 820 هزار تومان است
قدرت این گرافیک بیش از 2 برابر 6870 است و فکر میکنم در کنار قیمت مناسب تمام نیازهای شما را جوابگو باشد
کلا یک سری بازی برای به چالش کشیدن گرافیک کارتها به بازار میاند مثل کرایسیس 1 که سال 2007 به بازار اومد و تا سالها بعد هیچ سخت افزاری قادر به پشتیبانی کامل آن در تنظیمات بالا نبود
این تعداد بازی بخصوص که تعدادشون خیلی انگشت شمار است را کنار بگذاریم سیستم شما تقریبا توی هیچ بازی گلوگاه نمیشه
البته اگر یه فن خوب هم تهیه کنید به راحتی پردازندتون تا 3.6 الی 3.7 با ولتاژ بسیار پائین آورکلاک میشه که فکر میکنم تقریبا تو هیچ بازی کم نمی آورد ( سیستم گیم خودم روی همین کانفیگه و هیچ مشکلی ندارم )
گزینه من الان بین 960 و 970 هست
1- 960 کارت 128 بیتی هست و 6870 و 970 کارت 256 بیتی هستن
2- رم 960 برابر 2 گیگ هست و 970 برابر 4 گیگ
3- GPU Clock کارت 960 حدود 1200 هست و کارت 970 برابر 1228-1380
4- memory clock کارت 960 حدود 7000 هست و کارت 970 برابر 7200
5- در نهایت قیمت 960 حدود 815 تومان هست و قیمت 970 برابر 1.450 تومان
از نظر حافظه و بیت این دو کارت با هم فرق اساسی دارن، این 600 تومان اختلاف قیمت ارزشش رو داره برم 970 بگیرم یا در عمل دو برابر شدن حافظه و بیت کارت گرافیک اونقدر به کار نمیاد؟
نقل قول:
گزینه من الان بین 960 و 970 هست
1- 960 کارت 128 بیتی هست و 6870 و 970 کارت 256 بیتی هستن
2- رم 960 برابر 2 گیگ هست و 970 برابر 4 گیگ
3- GPU Clock کارت 960 حدود 1200 هست و کارت 970 برابر 1228-1380
4- memory clock کارت 960 حدود 7000 هست و کارت 970 برابر 7200
5- در نهایت قیمت 960 حدود 815 تومان هست و قیمت 970 برابر 1.450 تومان
از نظر حافظه و بیت این دو کارت با هم فرق اساسی دارن، این 600 تومان اختلاف قیمت ارزشش رو داره برم 970 بگیرم یا در عمل دو برابر شدن حافظه و بیت کارت گرافیک اونقدر به کار نمیاد؟
شما رو کاغذ ,مشخصات رو نگاه نکن ....
پنجمارک هارو ببین .... راحت تر میتونی تصمیم بگیری ولی من نظرم روی 960 هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] به نظر بهتر از Zotac نیست؟
تجربه خرید مارک های غیر معروف رو دارم قیمت این دوتا فقط 90 تومن اختلاف داره، کدومش رو بگیرم؟ برای مارکش هزینه کنم ارزش داره؟ asus واقعا جنساش تا جایی که من دیدم درست و حسابیه
نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] به نظر بهتر از Zotac نیست؟
تجربه خرید مارک های غیر معروف رو دارم قیمت این دوتا فقط 90 تومن اختلاف داره، کدومش رو بگیرم؟ برای مارکش هزینه کنم ارزش داره؟ asus واقعا جنساش تا جایی که من دیدم درست و حسابیه
zotac برند معتبریه . گارانتی آواژنگ هم دارد .
نقل قول:
خیلیا دچار این مشکلات میشن ....
تو بازار ما پر شده از asus - gigabyte - msi
برندای دیگه میبینیم ,فک میکنیم متفرقه و چینیه ....
یارو اومده میگه مانیتور dell ultar wide 2K که 3تومن قیمت خورده ,چینیه .... مانیتور فقط ایسوس و الجی و سامسونگ داریم... نخر که میخواد 3تومن بهت بندازه ...
عمق فاجعه رو احساس کنید دیگه ...
زوتاک برند معتبریه .... فقط مورد توجه تو ایران قرار نگرفته وگرنه برند قابل اطمینانیه ....