پاسخ: مشاوره خرید کارت گرافیک قوی
نقل قول:
گزینه من الان بین 960 و 970 هست
1- 960 کارت 128 بیتی هست و 6870 و 970 کارت 256 بیتی هستن
2- رم 960 برابر 2 گیگ هست و 970 برابر 4 گیگ
3- GPU Clock کارت 960 حدود 1200 هست و کارت 970 برابر 1228-1380
4- memory clock کارت 960 حدود 7000 هست و کارت 970 برابر 7200
5- در نهایت قیمت 960 حدود 815 تومان هست و قیمت 970 برابر 1.450 تومان
از نظر حافظه و بیت این دو کارت با هم فرق اساسی دارن، این 600 تومان اختلاف قیمت ارزشش رو داره برم 970 بگیرم یا در عمل دو برابر شدن حافظه و بیت کارت گرافیک اونقدر به کار نمیاد؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]را با دقت مطالعه کنید
کارت 960 در رزولیسن 1920*1200 و کیفیت بالا تقریبا همه تستها را در فریم ریت عالی پاس کرده
حالا در رزولیشن مورد نظر شما که کمتر از fullhd است قطعا هیچ مشکلی نخواهد داشت
باز نظر خودتون مهمه
اگر دلتون با 970 است آن را تهیه کنید وظیفه ما فقط اطلاع رسانی است :give_rose:
پینوشت : نتیجه تکنولوژی به کار رفته در گرافیک، بنچمارکهائی است که در ریویو مشاهده میفرمائید و 128 یا 256 بیت بودن رم کارت اهمیت واقعی ندارد
عالی بود تموم اطلاعاتی که میخواستم توی لینک قرار داشت. دوستان ممنون بابت اطلاعاتی که دادید
کارت 970 %50 سریعتر از 960 کار میکنه طبق لینک زیر و ارزش خرید بالایی را دارد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این کارت رو سفارش دادم:
دقیقا دو برابر کارت قبلیم قدرت داره، فکر میکنم بیشتر از این هزینه کردن با سیستمی که اخرای عمرشه دیگه معقول نیست
اون مارک sapphire هم واقعا افتضاحه الان که سرچ میکنم میبینم چند نفر دیگه هم دقیقا همون مشکلی که واسه کارت من پیش اومد رو تجربه کردن توی 6870
امیدوارم این مارک هم مثل اون نشه منکه دلم با ایسوس بود :1. (28)::1. (28):
نقل قول:
کارت 970 %50 سریعتر از 960 کار میکنه طبق لینک زیر و ارزش خرید بالایی را دارد
در اینکه قدرت 970 بیشتر از 960 است شکی نیست ولی اجازه بدید مطالب مورد بحثمون را با یک مثال خودمونی توضیح بدم
فرض کنید شما در ایران میخواهید اتومبیل بخرید اگر شما یک خودرو با سرعت ماکزیمم 400 کیلومتر در ساعت تهیه کنید پول خود را دور ریخته اید
چون عملا هیچ گاه نمی توانید از سرعت و قدرت ماکزیمم اتومبیل خود استفاده کنید
قدرت بالاتر از 960 برای شرایط خاص مثل سیستمهای 3 مانیتوره یا رزولیشن 4k مورد نیاز است که مورد نظر دوستمون نیست
نقل قول:
این کارت رو سفارش دادم:
دقیقا دو برابر کارت قبلیم قدرت داره، فکر میکنم بیشتر از این هزینه کردن با سیستمی که اخرای عمرشه دیگه معقول نیست
اون مارک sapphire هم واقعا افتضاحه الان که سرچ میکنم میبینم چند نفر دیگه هم دقیقا همون مشکلی که واسه کارت من پیش اومد رو تجربه کردن توی 6870
امیدوارم این مارک هم مثل اون نشه منکه دلم با ایسوس بود :1. (28)::1. (28):
به لطف تکنولوژی ساخت جدید قطعات مصرف 960 حدود 125 وات است که به نسبت حدود 300 وات کارت قبلیتون ( 6870 ) دمای بسیار ناچیزی تولید میکند
این عامل علاوه بر اینکه مصرف برق سیستمتون را به شدت کم میکنه عمر گرافیک کارتتون را چندین برابر میکند
برند زوتاک یکی از بهترینها است و خیالتون بابت برند راحت باشه
اگر پاور شما مشکلی نداشته باشه و هر سال مرتب چکش کنید فکر میکنم این گرافیک راحت 10-20 سال براتون کار کنه :wink:
اونجا گفته بودید با اطمینان 60 % میشه سلامت پاور رو فهمید
گزینه مطمئن تری برای تست پاور هم هست؟
نقل قول:
اونجا گفته بودید با اطمینان 60 % میشه سلامت پاور رو فهمید
گزینه مطمئن تری برای تست پاور هم هست؟
اگر موقع کار کردن سیستم ولتاژها رو بگیرید . اگر نوسان نداشته باشند . احتمال مشکل دار بودنش خیلی کمه .
روی این سیستم من میتونم کارت nvidia نصب کنم؟
پردازنده amd هست
کارت زوتاک 960 رسید دستم نصب کردم روی سیستم تصویر میده ولی نصب نمیشه توی لیست ویندوز هم اصلا شناسایی نمیشه انگار کارتی روش نصب نیست
مطمئن هستید سیستم من از این کارت پشتیبانی میکنه؟
نقل قول:
روی این سیستم من میتونم کارت nvidia نصب کنم؟
پردازنده amd هست
کارت زوتاک 960 رسید دستم نصب کردم روی سیستم تصویر میده ولی نصب نمیشه توی لیست ویندوز هم اصلا شناسایی نمیشه انگار کارتی روش نصب نیست
مطمئن هستید سیستم من از این کارت پشتیبانی میکنه؟
نصب میشه . شما یک کاری کنید بایوس مادربردتون رو اپدیت کنید . دوباره تست کنید . ویندوزتون چیه .
8 pro ویندوز
ویندوز رو دوباره نصب کردم درست نشد
بایوسش اپدیت درستی نداره
بیچاره شدم؟