سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rasool661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای چه کاری میخواید؟مدل مانیتور رو هم بگید.
سلام
يه سيستم دارم تازه گرفتم
ميخواستم كارت گرافيك براش انتخاب كنم
مشخصات سيستم
CPU
Intel® Pentium® Processor G2020
(3M Cache, 2.90 GHz)
Motherboard
GA-H61M-S2P
Ram
4 GB DDR3 1333
Geil
Power Green 330 W
بنظرتون با اين مشخصات چه كارت گرافيكي بگيرم
بودجه ام بين 250 تا 300 تومان
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rasool661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای چه کاری میخواید؟مدل مانیتور رو هم بگید.
آخرین ویرایش توسط *MoJtAbA* در تاریخ 19-08-13 انجام شده است
فقط واسه بازي ميخواهم
مدل مانيتور
19EN33s-B
LG 19 Inch
سلام توی این رنج قیمت gt 630 2Gb عالیه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rasool661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط *MoJtAbA* در تاریخ 19-08-13 انجام شده است
rasool661 (19-08-13)
دوستان امروز رفتم پيش همون جاي كه سيستم رو خريدم اين كارت رو بهم پيشنهاد داد "البته رو نظر همه شما فكر ميكنم"
GT 520 2GB
قيمت 180 تومان
بنظرتون اينرو بخرم
نسبت به قيمتش خوبه؟
این کارتی که من معرفی کردم قدرتش کمی بیشتر از اونی هست که شما گفتید.
rasool661 (19-08-13)
|
520 کارت خوبیه ولی وقتی صحبت شیرین گیم میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به نظر من اگر یک کمی بیشتر هزینه کنی ضرر نمی کنی ، اگر خواستی بهم Msg بده بیشتر اطلاعات بدم :)
*MoJtAbA* (19-08-13)
سلام
يه Gt630 1GB ddr5 با قيمت 300 كارتونو فراتر از انتظار جواب ميده
سلام
من بالاخره مدل G630 كه دوستان بهم پيشنهاد دادن اين مدل رو خريدم بنظرتون به قيمتي كه دادم خوبه
http://www.gigatron.com.tw/products/...-n630gt2048md3
238 تومان
مبارکتون باشه. 238 تومن قیمت خوبیه واسه این کارت همونطور که دوستان گفتند این کارت راحت بازی ها رو اجرا میکنه پس برید حالشو ببرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rasool661 (21-08-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks