سلام عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6770 از همشون بهتره و قوی تره البته اگه gddr5 باشه .
کاربر شهرسختافزار
SAPPHIRE HD 6670 2GB
Sparkle - GeForce 430 - 4GB
ASUS - GeForce GT 440 - 1GB - DDR5
SAPPHIRE HD 6770 2GB
بین اینا کدوم بهتره
من از خاک وطن دست برندارم , که خاکش را مقدس میشمارم // اگر روزی کنند این سینه ام چاک , نخواهم داد یک ذره از این خاک
به تن کردم کفن تا جان سپارم , کفن را من مقدس میشمارم //کفن نه جامه ابر و حریر است , کفن شایسته مردان شیر است
سلام عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6770 از همشون بهتره و قوی تره البته اگه gddr5 باشه .
Vahid_ath (08-09-12)
|
|
کاربر شهرسختافزار
نفهمیدم سافایر و کجا دیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The-Joker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته از رایان صبا گرفتم قیمتهارو فکر کنم بازار کمی پائینتر باشه
XFX - ATI RADEON HD 6770
Radeon HD 6770 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support
230,000 Toman------------------------------------------------------------------------
Sparkle - GeForce 430 - 4GB
Sparkle nVIDIA GeForce GT430 4GB 128Bit DDR3 DVI HDMI VGA PCI-E Graphics Card
240,000 Toman
---------------------------------------------------------
SAPPHIRE HD 6670 2GB
SAPPHIRE HD 6670 2GB DDR3
205,000 Toman
من از خاک وطن دست برندارم , که خاکش را مقدس میشمارم // اگر روزی کنند این سینه ام چاک , نخواهم داد یک ذره از این خاک
به تن کردم کفن تا جان سپارم , کفن را من مقدس میشمارم //کفن نه جامه ابر و حریر است , کفن شایسته مردان شیر است
کاربر شهرسختافزار
داداش کدومشو بگیرم
اصلا با کارهایی که میکنم اینها زیاد نیست؟
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز تو این بازار شما تا فکر کنی چیو بگیری قیمت بالا رفته
اگر بازی نمیکنی 6670 برات کافیه
اگر بازی میکنید 6770
فقط دست دست نکنید
nima_hl (10-09-12)
دوستان لطفا، خواهشا، به موجود بودن کالا در فروشگاههای آنلاین دقت کنید
وحید جان
6770 گزینه بهتری است ولی قیمتی حدود 280 هزار تومان دارد
مدلهای دیگه از رم ddr3 استفاده میکنند که توصیه نمی شود
The-Joker (10-09-12)
آقا نیما کاملآ درست می فرمایند .
الان برایه هم بازی و هم کارایی که دوستمون می خوان انجام بدن مموری تایپ GDDR5 خیلی از لحاظ پهنایه باند خیلی بیشتر و بهتر از GDDR3 هستش ولی متاسفانه قیمت این کارت ها الکی رفته بالا .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks