مبارک باشه آرمین جان .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
SSA Super V.I.P
مبارک باشه آرمین جان .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Armin-N (04-10-08)
کاربر شهرسختافزار
قربونت
فقط چون شهرستانم تا آخر هفته باید صبر کنم بیاد
از همه دوستانی که تو این دو تا تاپیک همفکری کردن ممنونم
بوس به همه
D J V A H I D (04-10-08), Overclocker (04-10-08), sAsAn.K (04-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
مبارک باشه. بهترین انتخاب رو کردی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پول دادی بجاش یه عمر آش میخوری.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چند بهت داد آخرش ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (04-10-08), Overclocker (04-10-08), sAsAn.K (04-10-08)
کاربر شهرسختافزار
گفت 270 تومن
شایدم ارزونتر گرفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از 110 تومن رسیدم به 270 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما می ارزه
هم بزرگتر بودنش
هم جای کمتری که میگیره
هم کیفیتش
هم چیزای دیگش
مهمتر از همه چشممبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Armin-N در تاریخ 04-10-08 انجام شده است
D J V A H I D (04-10-08), Overclocker (04-10-08), sAsAn.K (04-10-08)
سلام عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انشاا... به سلامتی ،محلتون کجاست اگر تهران نیستی می خوای برات گیر بیارم برات بخرم
اگه کاری از دستم بر میاد حتما بگو یا علی
Armin-N (04-10-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون
من استان گلستان هستم - شهرستان بندرگز
سفارش دادم صاحب مغازه هم سفارش داد میاد تا آخر هفته
ممنون عزیزلطف داری
Arian.Z (04-10-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام :
اساتيد تو حدود 200 تا 250 يک ال سي دي مي خوام .
حتما 19 اينچ + رزولوشن بالا
خودم سامسونگ مدل BW1953 رو انتخاب کردم .
http://www.samservice.com/products/BW1953/spec/
نظر دوستان چيست ؟
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انتخاب خوبیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انتخاب خودتون خوبه ولی سری T سامسونگ رو هم در نظر داشته باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks