mostafa3123 (13-11-13), nima_hl (13-11-13)
الان GTS450 را خریداری کردید؟
اگر اینطوره که فقط واسه اطمینان یه تست دمای اولیه بگیرید از دمای GPU و بس. این تست را هم میگم بگیرید که خیالتون راحت باشه. دما هم زیر 80 درجه مطمئن هستش برای 24/7 .
تو تست استرس که با برنامه های استرس کارت مثل Furmark میگیرید احتمال داره دما از رو مرز 100 و یا حتی تجاوز کنه. این تست فقط واسه اینه که مثلا رو دمای 95 به یکباره سیستم کرش نکنه و حدود 20 دقیقه این تست نشان از پایداری کامل کارت میده.
چند ساعت هم باهاش بازی کنید. فرق نمیکنه چه بازی باشه.فارکرای. کود.مافیا...
سیستمتون هم اگر تو ریزولوشن بالا نخواهید بازی کنید واسه همه بازی ها جواب میده. CPU تون کمی گلوگاه داره نسبت به گرافیک. یعنی برای حداکثر بهره کشی از GTS450 یک I3 1155 3.2GHZ نیازه.
اگر 500 وات واقعی خروجی پاورتون باشه مشکلی نیست. برای سیستم شما با GTS450 یه پاور 430 واقعی کفایت میکنه.
mostafa3123 (13-11-13), nima_hl (13-11-13)
البته همیشه اینطور نیست که PWM فن صحیح کار کنه نسبت به دما! ممکنه به دلیل باگ در Firmware و خرابی خود آیسی کنترلر PWM فن،نسبت درصد دور فن و دمای GPU همخوانی نداشته باشه! که در این صورت بایستی به طور دستی تنظیم کرد درو فن را نسبت به دما.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستمون هم کارت را داره به صورت دست دو خریداری میکنه! به این خاطر گفتم این مورد را چک کنه! آخرین بار که چنین کارتی دستم رسید،یک کارت از گارانتی برگشته بود که واسم تعویض کردند به صورت دست دو که متوجه شدم تو بازی ها لگ میزنه و به شدت بخش VRM داغ میکنه و دما رو مرز 90 میاد تو گیم و دور فن رو 50%! وقتی از کاتالیست دور فن را Passive رو 100% گذاشتم مشکل لگ برطرف شد اما صدای همیشه 100% فن آزار دهنده بود که در نهایت درصد دور فن و دمای GPU را دستی تنظیم کردم که مشکل برطرف شد!
mahdi1995 (13-11-13), mostafa3123 (13-11-13), nima_hl (13-11-13)
نه هنوز گرافیکو نخریدم اما میتونم سریع بخرمش مشکلی بابت خرید نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب پس باید تست های مختلفی انجام بدم تا پایداریش مشخص بشه
داداش اگه cpu رو اورکلاک کنم چطور؟؟؟راستش تا حالا اورکلاک نکردم فن cpu هم عادیه از این بزرگا نیست
انشالله اگه خریدمش سریع میام اینجا عکسشو و همه مشخصات و کارایی که انجام دادمو بت میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم با افتر برنر بشه دور فن رو راحت تنظیم کرد نرم افزار کاملیه خودشم اتوماتیک تنظیمه دیگه به قول مهدی لازم نیست تنظیم کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من صدای فن برام فرقی نمیکنه اخه خود سیستمم خودش صدای تانک میده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاوری که دارم پاور real هست از این 50 هزارتومنیا نیست که نیم ساعته بسوزه
پس دمای عادی در حالت کار با کامپیوتر حدود 40 درجه یا حداکثر 50 باشه درسته؟؟؟اخه n210 که داشتم دمای عادیش 47 درجه بود موقع بازی میشد 58
سلام دوستان خواستم یه راهنمایی بکنید میخام یه کارت گرافیک gts450 1g ddr3 بخرم خواستم بدونم روی مادر برد p41 d3حداکثر قدرت خودشو می تونه اجرا کنه یا نه؟(میدونم شاید اینجا جای این سوال نبود ولی خیلی فوری هستش ممنون میشم اگه جواب دید در ضمن اگه روی این مادر برد نمی خونه یه مادر برد خوب بهم معرفی کنید با تشکر در ضمن cpu چند باشه بهتره برای حداکثر کارایی gts
سلام فکر کنم سری gt زیاد برای بازی مناسب نیستند به جز gt640 که الان 2gتوی بازار هستش به نظر من یه کارتgts 450 1g تهیه کنید بهتره البته اگه از نوع ddr5 بهشه بهتر میشه
بچه ها سلام بام من اومدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا یدونه 5770 پیدا کردم 260 تومن میخوادش به نظرتون بخرمش یا نمی ارزه؟؟؟؟ مارکشم گیگا هست
کسی از شماها داشته؟؟ازش راضی بودید؟؟
|
دوست عزیز
به نظر شخصی من واقعا حیفه 260 تومن پول 5770 بدید. اولا این گرافیک قدیمی هست. در ضمن اگر کارکرده باشه که دیگه هیچی. بسیاری از ویژگی های کارت های جدید رو نداره. مصرف برقش بالاست نسبت به سری جدید.
به نظر من 30 40 تومن بذارید روش و یه 7750 آک بگیرید که هم بسیار کم مصرفه هم ویژگی ها و تکنولوژی های سری جدید amd رو داراست. قدرتش هم بسیار خوبه. میهن مارکت - قيمت فروش کارت گرافیک VGA/Graphics Card - سافایر Sapphire AMD 7730 1GB GDDR5
همینطور که در لینک بالا می بینید با حدود 310 هزار تومان می تونید این گرافیک رو در بازار تهران پیدا کنید که واقعا بصرفه هست. پشیمون نمیشید.
توخوب بودن اين كارت شكي نيست ولي تكنولوژي ساخت وهمچنين مصرف برق بالاي داره واين مطلب رو بايد گفت كه قابليت اوركلاكش بالاتر از كارت ها ديگست تواين رنج قيمتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mostafa3123 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب اقا حالا نظر خودت چیه؟؟؟؟بخرمش یا نه؟؟طرف بهم گفت که خودش از یه نفر دیگه خریده یعنی دوبار دست دومه!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا داداش اتفاقا تو همین فکر بودم ولی گفتم شاید 7750 برای بازیای جدید زیاد قوی نباشه نسبت به 5770برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks