B97-945-965برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
------
فرقش در آدرس دهی حافظه هست .
باید بگم فنوم 4 هسته ای میخوام؟یعنی مدل خاصی نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد فرق ویندوز 32 بیتی با 64 بیتی توی چیه؟
B97-945-965برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
------
فرقش در آدرس دهی حافظه هست .
|
اوکی..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.میشه بیشتر درباره ی فرق های دیگه ویندوز 32 و 64 توضیح بدین؟ویندوز ایکس پی 64 بیتی هم هست؟
سلام دادا میخوام برم یه رم 4 گیگ بگیرم ولی ویندوزم ایکس پی هست و تا 2.75 بیشتر نمیشه استفاده کرد از رمش!و این که ویندوز سون هم که نصب میکنم خیلی کند عمل میکنه سیستم مثلا مای کامپیوتر میزنم بعد یه دقیقه یا 30 ثانیه میاره بالا یا هر پوشه ی دیگه ای این مدلیه...حالا این از چیه؟میتونه از رم پایین باشه؟بعد من ویندوز 64 بیت بگیرم به سیستمم میخوره درایورهاش و....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سون 64 بیت نصب کنید . رم 4 گیگ هم نصب کنید . هارد هم اگر میخوای نتیجه مطلوب بگیری با سیگیت عوض کن . سرعت بوت این دو هارد از زمین تا زیر زمین فرق داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگم که وقتی سون نصب میکنم خیلی کند میشه سیستمم....میشه که ویندوز ایکس پی 64 بیتی نصب کنم با رم 6 گیگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما با این رم اضافه که خرید میکنید سون بزیزید . اون کندی دفعات قبل رو ندارید!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ashkan4030 (10-07-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks