با راهنمایی خوبتون چراخ های خطای پردازنده و حافظه خاموش شدند
البته چراخ خطای پردازنده چندباری خاموش و روشن شد بعد در حالت روشن باقی موند
سپس vga روشن شد بعد خاموش شد
در آخر چراغ بوت روشن شد همانطور ماند
ولی کلا تصویری هم نشون نمیده
مشکل کجاست؟؟
کاربر شهرسختافزار
با راهنمایی خوبتون چراخ های خطای پردازنده و حافظه خاموش شدند
البته چراخ خطای پردازنده چندباری خاموش و روشن شد بعد در حالت روشن باقی موند
سپس vga روشن شد بعد خاموش شد
در آخر چراغ بوت روشن شد همانطور ماند
ولی کلا تصویری هم نشون نمیده
مشکل کجاست؟؟
گرافیکتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط top1tip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فیش های برق را با دقت چک کنید
قطعات را بیرون از کیس تست بگیرید .
بعداز بیرون آوردن قطعات از کیس . یکبار CLEAR CMOS کنید و دوباره تست کنید .
DOOM999 (04-06-17)
کاربر شهرسختافزار
بیرون آوردم و کلا قطعات اصلی وصل هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
gtx 970 دارم که فکر نکنم تا زمانی که توی بایوس فعال کنم خروجی بده برای همین فعلا وصل کردم به خروجی خود مادربرد
عزیز دل این پردازنده گرافیک آنبرد نداره که بخوای تصویر بگیری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط top1tip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این خروجی تصویر فقط برای زمانی هست که از apu ها استفاده کنید .
کاربر شهرسختافزار
ممنون دوست عزیز
روشن شد و با کولر دپ کول گامکس 300 دمای پردازنده توی بایوس 43 هست دمای مادربورد 31
آخرین ویرایش توسط top1tip در تاریخ 04-06-17 انجام شده است
خواهش میکنم . دما هم خوبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط top1tip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (04-06-17)
کاربر شهرسختافزار
البته دور فن هم بین 920 تا 940 در نوسانهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوس رو آپدیت کردم اما رم هنوز 2133 میشناسه
لطف میکنید راهنمایی بفرمایید
با a-xmp پروفایل 2 که 3000 مگا هرتز هست فعال کردم بعد از ری استارت فرکانس به 2933 تغییر کرد ولی 3000 نشد
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 04-06-17 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks