SajjadKhati (03-06-16)
سلام
من امروز صبح وقتی داشتم تنظیمات Bios رو رو حالت Optizimal Defealts تنظیم میکردم بعد از ریست دیگه مانیتور نیومد. لطفا کمک کنید؟
اتصالاتم هم سالمه
SajjadKhati (03-06-16)
|
اگر وارد به سخت افزار هست . روی مادربرد جامپر CLEAR CMOS رو پیدا کنید و تغییر وضعیت بدید . اگر پیدا نکردید باطری را به مدت 1 ساعت در بیارید و کابل برق را از پاور بکشید . صبر کنید بعد یک ساعت سیستم رو تست کن اگر بوت شد .سیستم رو خاموش و باتری رو جا بزنید .
Aaron Swartz (03-06-16), mkhalili1380 (03-06-16), SajjadKhati (03-06-16)
ممنون امتحان کنم ببینم شاید بشه
آیا Clear Cmos همون Clear Rtc ?
من یه همچین چیزی تو کیسم هست
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 03-06-16 انجام شده است
بله خودش هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mkhalili1380 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (03-06-16), mkhalili1380 (03-06-16), unlimited (03-06-16)
هم باطری رو در آوردن و گذاشتم(بعد 10 دقیقه) هم cmos رو ریست کردم ولی نشد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ده دقیقه فایده نداره . باید برق سیستم رو بکشید . نباید کابل برق وصل باشه . باتری رو برعکس جا بزنید و بگذارید 1 ساعت همین شکل بمونه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mkhalili1380 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (03-06-16), mkhalili1380 (03-06-16), SajjadKhati (03-06-16), unlimited (03-06-16)
|
بعد از یک ساعت روشن کردم بازم نیاورد یعنی بوت نکرد چی کار کنم؟
پس مشکل چیز دیگری هست . باید سیستمتون رو ببرید با کارت دیباگر و قطعات سالم عیب یابی کنند . مشخصات سیستم و پاورتون رو اعلام کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mkhalili1380 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (03-06-16), mkhalili1380 (03-06-16)
ممنون فردا میبرم به یه کامپیوتری دیگه نمی شه.
بله بهتره چون با قطعات سالم باید تست بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mkhalili1380 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks