سلام
من امروز صبح وقتی داشتم تنظیمات Bios رو رو حالت Optizimal Defealts تنظیم میکردم بعد از ریست دیگه مانیتور نیومد. لطفا کمک کنید؟
اتصالاتم هم سالمه
سلام
من امروز صبح وقتی داشتم تنظیمات Bios رو رو حالت Optizimal Defealts تنظیم میکردم بعد از ریست دیگه مانیتور نیومد. لطفا کمک کنید؟
اتصالاتم هم سالمه
SajjadKhati (03-06-16)
|
اگر وارد به سخت افزار هست . روی مادربرد جامپر CLEAR CMOS رو پیدا کنید و تغییر وضعیت بدید . اگر پیدا نکردید باطری را به مدت 1 ساعت در بیارید و کابل برق را از پاور بکشید . صبر کنید بعد یک ساعت سیستم رو تست کن اگر بوت شد .سیستم رو خاموش و باتری رو جا بزنید .
Aaron Swartz (03-06-16), mkhalili1380 (03-06-16), SajjadKhati (03-06-16)
بله خودش هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mkhalili1380 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (03-06-16), mkhalili1380 (03-06-16), unlimited (03-06-16)
هم باطری رو در آوردن و گذاشتم(بعد 10 دقیقه) هم cmos رو ریست کردم ولی نشد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ده دقیقه فایده نداره . باید برق سیستم رو بکشید . نباید کابل برق وصل باشه . باتری رو برعکس جا بزنید و بگذارید 1 ساعت همین شکل بمونه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mkhalili1380 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (03-06-16), mkhalili1380 (03-06-16), SajjadKhati (03-06-16), unlimited (03-06-16)
ممنون امتحان کنم ببینم شاید بشه
آیا Clear Cmos همون Clear Rtc ?
من یه همچین چیزی تو کیسم هست
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 03-06-16 انجام شده است
|
بعد از یک ساعت روشن کردم بازم نیاورد یعنی بوت نکرد چی کار کنم؟
پس مشکل چیز دیگری هست . باید سیستمتون رو ببرید با کارت دیباگر و قطعات سالم عیب یابی کنند . مشخصات سیستم و پاورتون رو اعلام کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mkhalili1380 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (03-06-16), mkhalili1380 (03-06-16)
ممنون فردا میبرم به یه کامپیوتری دیگه نمی شه.
بله بهتره چون با قطعات سالم باید تست بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mkhalili1380 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks