احتمال زیاد مادربورد بر اثر نوسان برق یا رعد و برق دچار همچین مشکلی میشه
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت اساتید
به نظر شما مشکل چیه مادربرد گیگابایت مدل GA-8I915P Duo rev:2.1
کارت شبکه آنبردش توی بایوس هم ناپدید شده کارت شبکه پی سی آی هم 2 مدل تست کردم انگار نه انگار نمیشناسه
کارهای زیر رو انجام دادم ولی افاقه نکرد:
1 رم و یک هارد و رایتر رو ازش جدا کردم گفتم شاید پاورش پنچر شده . اتفاقی نیافتاد.
کلر سی موس کردم نشد.
بایوس رو آپدیت کردم نشد.
درایورشو دباره نصب کردم نشد.
لطفا راهنمایی کنید چون یه مودم وایمکس گرفتم فقط لن داره متشکرم و منتظر پاسخ دوستان.
|
|
کاربر شهرسختافزار
احتمال زیاد مادربورد بر اثر نوسان برق یا رعد و برق دچار همچین مشکلی میشه
kingsped (22-06-13)
کاربر شهرسختافزار
راه حل چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
دقیقنشو نمیدونم این یه سیستم دسدومه که یک سال پیش برای یکی از دوستان خریدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داده فامیلشون ویندوزشو عوض کرده دیگه لن آنبردشو نمیشناسه منم هر راهی به فکرم میرسید انجام دادم نشد. حتی دوتا کارت شبکه هم وصل کردم ولی اصلن ویندوز هیچ عکس العملی نشون نمی ده
بایوسش رو هم به آخرین ورژن یعنی FG تغییر دادم باز هم نمیشناسه
حالا اگه لن آنبردش زنده بشه که چه بهتر ولی برای من جای تعجبه که لن پی سی آی هم روش جواب نمیده؟عجیب نیست؟
حالا میخوام یه پاور قوی تر روش بندازم و دوباره ویندوز نصب کنم .تا ببینم چی میشه.
متشکرم و منتظر راهنمایی شما هستم.
کاربر شهرسختافزار
mehrdad_ab (25-03-13), Rezasam1 (24-03-13)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ویندوز ام آر تی سرویس پک 3 نصب کردم نشد.(البته اینو قبل از دیدن راه حل شما نصب کردم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا یه سرویس پک دو بدون دستکاری نصب می کنم.ببینم چی میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks