برای pci-e 2.0 باید x38 بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که فعلآ گرون هستند
کاربر شهرسختافزار
سلام من هم در جمع تون بپذیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Actros برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این دو تا بهتر، 6850 آور میشه
کاربر شهرسختافزار
برای pci-e 2.0 باید x38 بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که فعلآ گرون هستند
کاربر شهرسختافزار
e 6550 حدود 165برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
e6750 حدود 185
این سیستم خوبه فقط
main :asus p5k _e
ram: cl4 بگیر حتما
مین pci ex2 فعلا گرونه
ارزون ترینش 320 تومنه asus p5e
کاربر شهرسختافزار
در مورد سیستمی که sasan.k معرفی کردن باید بگم کهخ اگر قیمت برات مهم نیست P5E بگیر چون با وجود PCI-E 2.0 بهتر میتونی تفاوت 8800 مدل جی تی را احساس کنی. انتخاب دو تا 3870 در حالت crossfire هم بد نیست اما به هزینه اش نمی ارزه.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
|
|
به نظرم اگر Abit IP35 Pro گیری بهتره P5K-E الان قیمت وافعی نیست باید الان 140 تا 150باشه ولی نیست ولی Abit الان 195 تا 200 گیرمیاد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
نه عزیز همه مینهای سازنده های دیگه که ich9R هستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتاشون همه بالای 180
مثل
giga p35 ds3r_ abit ip 35 pro ویا همین Asus p5k _e
SSA Super V.I.P
دوستان دارن رو 2 میلیون و اینا کار می کنن انگار !! ، من که گفتم 700 تا 800 فقط Case .
بدون دی وی دی رام و دی وی دی رایتر .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
کاربر شهرسختافزار
cpu: core 2 due 6750
mb: giga p35-ds3r
ram: 2 gig patroit 800
Gpu:2600pro
psu:green 580
case: tuniq 3
hard:160 seagate sata
طبق محاسبات من 850 هزار تومان
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
sAsAn.K (06-01-08)
कभी हार
ساسان جان قيمت نهايي را بگو ( فكر كنم رو 900 ميشه حساب كرد درسته ؟ )
CPU : Intel Q6600 G0 Revision
MainBoard : Abit IP35-Pro
Graphic : XFX 8800GTS 512Mb Alpha Dog Edition
Ram : PATRIOT PC2-6400 LLK *2
MainBoard 2 : XFX nForce 650i Ultra
قربانت شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Shahryar در تاریخ 06-01-08 انجام شده است علت: Edited By Shahryar : 8800GTS!
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
sAsAn.K (06-01-08)
به خدا خسته شدم انقدر گقتم تنها فرق DS3L با DS3R رید هست بعد من برای یکی از دوستانم گرفتم اصلا ازش راضی نیست وقتی توی فرکانس 1333 کار میکنه حتی بدتر از P5B هست بنظرم اگر P5K-E بگیری خیلی بهتر از DS3R هست بعد تا الان 20 بار گفتم قیمت های داخل ایران واقعی نیست گرونه
مثال الان P5K-E با وایرلس 139 دلار هست توی ایران چنده 200 هزار تومن در صورتی که دلار
الان فوقش 1000 تومن هست میشه با کل گرونی خرج گمرک و .... 150 هزار تومن یا 160 چرا 200 هست خدا داند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکم برید تحقیق کنید !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sAsAn.K (06-01-08)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks