اپدیت بایوس انجام بدید
P8H77-V LE BIOS 1307
Improve memory compatibility.
سلام اساتید عزیز..محسن هستم..کارم فروش سخت افزار هست..خیلی وقته که فقط خواننده مطالب ایم فروم بودم..بالاخره امروز وارد شدم..در خدمتتون هستم..البته بیشتر ازتون یاد خواهم گرفت..
من از سی پی یو G620 با مین Asus P8 H77-V LE استفاده کردم.مین خروجی HDMI داره اما با G620 تصویر نمیده..روی DVI هم تصویر نمیده..بوق ارور گرافیک میزنه..اما با Core i5 امتحان کردم..تصویر داد....همه قطعات هم سالمن ..مجبورم حداقل یه گرافیک ارزون بندازم روش..این G620 مگه گرافیک نداره؟؟ چرا جواب نمیده؟.اینم بگم عمدا یه مین بالاتر برداشتم..میشد یه Asrock H61 بردارم..اینو گذاشتم واسه بعدا یه سی پی یو بهتر روش بزارم..فعلا ولی باید با همین G620 سر کنه مشتری..چون مال خودش بود و نمیخاست بیشتر هزینه کنه...
ممنون میشم اساتید کمک کنن..
|
اپدیت بایوس انجام بدید
P8H77-V LE BIOS 1307
Improve memory compatibility.
تشکر عزیزم..آپدیت شد..مشکل حل نشد..دوستان با G620 کار کردن؟
دوست عزیز این پردازنده تو لیست این مادربرد هست . اگر بایوس رو اپدیت کردید باید پردازندتون رو با برد دیگری تست کنید .
*MoJtAbA* (22-05-14)
یعنی میفرمایید امکانش هست که خراب باشه؟؟؟ چون الان با یه کارت گرافیک داره بدون مشکل کار میده..من روی برد دیگه ای تست میکنم امشب..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست کنید خبرش رو بدید .بایوس دقیقا همون باشه که لینک دادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gladreall برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
حتما....فقط دوتا سوال دیگه استاد عزیز ...گرافیک این سی پی یو در حد یه Corei3 هست؟ نسبت به G41 در چه مقامی هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینکه صدای دیجیتال از طریق سی پی یو پردازش میشه و به HDMI میرسه یا مثل کارت گرافیک یه تراشه صوتی دیجیتال در کنار واحد GPU درون G620 قرار داره و یا اینکه تراشه صوتی آنبورد مادربرد هست که صدا رو بجای آنالوگ، به HDMI ، بصورت خروجی دیجیتال میفرسته..ممنون میشم راهنمایی کنید.
این صفحه مربوط به این پردازنده هست . هسته گرافیک و تمام پردازش در پکیج پردازنده انجام میشه . هسته گرافیکی پنتیوم 620 از corei3 ضعیفتر هست .
ARK | Intel® Pentium® Processor G620 (3M Cache, 2.60 GHz)
*MoJtAbA* (22-05-14)
صدای دیجیتال خروجی از HDMI چطور؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این شماتیک رو ببینید متوجه میشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gladreall برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
h77-blockdiagram.jpg
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks