هاردی که بد سکتور داره کارش تمومه
من خودم هارد داشتم فقط 1کی بد سکتور داشت تو درایو آخرم در حدود قسمت 400 تا 500 گیگ ولی همون یدونه هاردو مرخص کرد هر روز ویندوزه میپرید هاردو تست هم میکردم رو تست گیر میکرد
بهتره شما بدین گارانتی یا هرد جدید بخرید
کاربر شهرسختافزار
هاردی که بد سکتور داره کارش تمومه
من خودم هارد داشتم فقط 1کی بد سکتور داشت تو درایو آخرم در حدود قسمت 400 تا 500 گیگ ولی همون یدونه هاردو مرخص کرد هر روز ویندوزه میپرید هاردو تست هم میکردم رو تست گیر میکرد
بهتره شما بدین گارانتی یا هرد جدید بخرید
|
|
ممنون از همه دوستانی که وقت گذاشتن"
هارد واسه خودم نیست،گارانتیش تموم شده (من با وجود این که همیشه از هارد های وسترون گرین استفاده میکنم تا و راضی بودم تا حالا همچین موردی رو توی این هارد ها ندیده بودم)
خبر بعدی این که متاسفانه هارد توی برنامه pwoer max 4.23 شناسایی نمیشه
کاربر شهرسختافزار
با برنامه مجیک تولز فرمت کن با همونم دوباره پارتیشن بندی کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king_of_shadows برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برنامه POWER MAX 4.23 نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
با انتخاب گزینه اول این منو باز میشه و هیچ اتفاقی نمی افته
بجز power max چه نرم افزاری برای low format سراغ دارین بوتبیل باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه های صفه قبل برای وسترن رو امتحان کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king_of_shadows برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks