سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lovemax69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکبار تنظیمات بایوس را دیفالت کنید .ببنید ساتا مود رو چه حالتی هست .
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lovemax69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکبار تنظیمات بایوس را دیفالت کنید .ببنید ساتا مود رو چه حالتی هست .
lovemax69 (28-06-20)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیفالت کردم ولی بازم بالا نیومد.
هارد من IDE هست
هارد در بایوس شناسایی میشه یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lovemax69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lovemax69 (29-06-20)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله توی بایوس شناسایی میشه.
یه هارد ساتا انداختم و بالا اومد.
ولی الان ارور usb not recognized رو دارم و باعث شده که usb نشناسه.
چطور خطای usb not recognized را برطرف کنم؟
آخرین ویرایش توسط lovemax69 در تاریخ 29-06-20 انجام شده است
پاورتون چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lovemax69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالا مشکل پاور دارید .
lovemax69 (30-06-20)
کاربر شهرسختافزار
از این معمولی ها هست. روش نوشته الگانس.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مشکلات نشون میده پاور شما اوضاع خوبی نداره و همچنین این پاور استاندارد نیست یک پاور کار کرده گرین 380 بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lovemax69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lovemax69 (01-07-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks