باید ببری برات بایوس بزنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hojjital برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید ببری برات بایوس بزنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hojjital برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام مجدد آخرین ورژن بایوس رو از سایت گرفتم پسوندش رام بود ولی برنامه پروگرامر فقط فایلهای بین رو قبول میکرد. لذا پسوندش رو تغییر دادیم و با پسوند بین فایل بایوس رو فلش کردیم. ولی هنوز هم هیچ تغییری نکرده و مثل قبله.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب مشکل از بایوس نبوده . باید بفرستی پیش تعمیر کار تا عیب یابی شودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hojjital برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hojjital (30-05-17)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز منم دقیقا همین مشکل دارم اینقدر رم جابجا میکنم و ... تا شانسی میاد بالا . حس میکنم مال گرافیک هست .باطری بایوس بردار 2 دقیقه صبر کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و بزنش جا و از روی انبرد بیارش بالا
------------------برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zoosk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
????????
DOOM999 (20-11-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks