پس یعنی دلیلی نداره که مقدار فرکانس به حداکثر برسه همیشه و در همه حال !
اگه اینطور باشه که خیلی خوبه . اساتید این رو تایید می کنید ؟
اشكال خاصي ندارد.دوست من هم وقتي تو My Camputer ميرفت يجا مي نوشت 3 پاينش مينوشت 3.01
اون دومي مقدار فركانسي هستش كه در حال حاضر Cpu داره كار ميكنه. اگر تو Cpu-z كه توجه كني اگر ضريب X توي سرعت Bus ضرب كني عدد دومي بدست ميايد.اون عدد دوم مقدار فركانس كنوني پردازنده را نشان ميدهد.
آخرین ویرایش توسط CoD4 در تاریخ 21-03-08 انجام شده است
پس یعنی دلیلی نداره که مقدار فرکانس به حداکثر برسه همیشه و در همه حال !
اگه اینطور باشه که خیلی خوبه . اساتید این رو تایید می کنید ؟
Administrator
اساس تکنولوژی های Eist و C&q هم همینه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cyber برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی با توجه به بار پردازشی Cpu ، مقدار فرکانس تغییر میکنه
سپاس
البته مهراد جان این قضیه شامل سیستم ایشون نمیشه .
درمورد سیستم دوستمون اگه مراحلی که گفتم را واقعا درست انجام میده و تغییرات اعمال نمیشه دلیلش باگی هست که تو بایاس مین هست و تنها راه حلش اپدیت مجدد بایاس هست .
البته یه نکته هم هست که باید بهش اشاره کنم اونهم نوع رم هست اگه فرکانس رم استفاده شده در سیستم مذکور با فرکانس کاری سی پی یو هماهنگی نداشته باشه احتمال داره مین بصورت هوشمند و اتوماتیک این تنظیمات را در نظر بگیره.
پس پیشنهاد من برای رفع مشکل شما : 1) اپ دیت مجدد بایاس 2) استفاده از یه رم دیگه.
وریا جان اون اوایل تاپیک من بایوس رو آپدیت کردم . تقریبا دو ماه پیش بود که با امیر عزیز ( Micron) تلفنی صحبت کردم و همین تغییر فرکانس رو انجام دادیم با همدیگر و هیچ تاثیری نداشت .
بایوس رو من برای بار 4 هست که آپدیت می کنم . اون روز که با امیر صحبت می کردم آپدیت کردم . 3روز پیش هم آپدیت کردم . !!!
در مورد رم :
من یک رم 512 از مارک V-Data با باس 533 دارم و یک رم Apacer 1gig با باس 800 .
مادربورد من باس رم DDR2 ش 533 هست . و دو Slot دیگرش که DDR هستند باس 400 دارند .
مشکل از چی می تونه باشه ؟ RAM رو چه طوری عوض کنم ؟
عزیز تو اول باید رمهات رو بفروشی + اینکه من بیشتر احتمال به مشکل مین میدم اون موقع هم بهت گفتم ببر گارانتی ببین نظر اونها چیه البته یک راه دیگه هم هست اونم اینه بایوس رو به نسخه های قبل تغییر بدی و همچنین رم ها رو تک تک تست کنی چون امکان داره این مورد از ناساگاری رم باشه بازم میگم بیشتر نظرم روی مین هست تا فطعات دیگه
CYBER (05-04-08)
|
|
امیر جان من شهرستان هستم . کرمانشاه . برام سخته که ببرم گارانتی . شرکتی هم که ازش سیستم گرفتم مسئول گارانتیش از 1 عید رفته مسافرت که هنوز نیامده . به محض اینکه آمد حتما می فرستم گارانتی .
در حال تست تک تک RAM ها هستم . و اینکه بایوس رو چه طوری برگردونم به مدل قبلی ؟
می دانم با Qflash این کار رو انجام باید داد ولی من اون ورژن اولی رو SAVE نکردم !! جایی هست دانلود کنم؟
احتمال فراوان از RAM ها است .
آخرین ویرایش توسط CYBER در تاریخ 05-04-08 انجام شده است علت: غلط املایی
آره هست خواستی بگو برات بگذارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اینجا گیر آوردم !!
دوست عزیز همون طور که گفتم باید از رم ddr2 با باس 533 یا ddr با باس 400 استفاده کنی سعی کن طوری رم را انتخاب کنی که دوباس مختلف را همزمان نداشته باشی .
موفق باشی.
آخرین ویرایش توسط WORYA_SH در تاریخ 07-04-08 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks