دوست عزیز شما ولتاز و باس رم رو باید از روی خود رمتون بخونید و مطابق با مشخصات درج شده رو خودش این کار رو انجان بدید
کاربر شهرسختافزار
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vahid_ranjbar2007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو پست های 16 تا 18 این تاپیک من اینکارو کردم ولی جواب نداد، اما الآن که گفتی دوباره انجام دادم ولتاژ رو 1.65 و باس 1600 گذاشتم، چندبار اول سر تنظیم تو بایوس سیستم هنگ کرد اما بالاخره تنظیم کردم و بعد رستارت شدن متنی اومد که : Over clock failed please enter bios and reconfigure bios setting و چندبار اینکارو کردم باز همین شد.
از دیروز جوری شده که هربار سیستم بلو میشه یا ریستارت میشه(ریستارت توسط خودم نه) موقع بالا اومد مجبورم هارد رو برای بوت شدن مشخص کنم، یعنی انگار دیوایس بوت رو گم میکنه.
احتمالا همین هفته مین رو میفرستم گارانتی تا بینم چی پیش میاد ! فقط امیدوارم مین مشکل داشته باشه و حل بشه، گارانتیش هم ویستا هست.
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز شما ولتاز و باس رم رو باید از روی خود رمتون بخونید و مطابق با مشخصات درج شده رو خودش این کار رو انجان بدید
amir.des (08-02-13)
کاربر شهرسختافزار
روی خود رم مقدار 1600MHz و 1.65v نوشته شده،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vahid_ranjbar2007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
amir.des (09-02-13)
کاربر شهرسختافزار
بله خودم یک رم کار نکرده 1333 از جعبه آوردم بیرون و رو سیستم تست کردم اما فرقی نکرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله من میفرستمش گارانتی نتیجه رو هم اعلام میکنم :)
کاربر شهرسختافزار
با سلام به دوست عزیز
من به عنوان کسی که در یک کامپیوتر فروشی کار میکنه
من از این نوع سیستمرو برای یک نفر بستم ولی دور از مین شما تو جعبش مین سوختش بود منظورم یکی از ای سی ها سوخته بود
بعد با کلی کلنجار با شرکت گارانتی کننده VISTA سر اخر مین رو بعد از چند ماه تعویض کردند (باکلی دردسر)
حالا کمک من به شما اینه که بدی گارانتی تا خودشون یه کاری بکنند با این اوضاع دلار و ارز من تکتک پست های شما رو خوندم ولی شما تمامی کارهایی رو که باید میکردی رو کردی
بعد از این همه دردسر مین رو بده گارانتی تا اونا یه کاری برات بکنند
شاید شما در این وسط کوچکترین و بی اهمیت ترین کار رو یادت رفته باشه
در اینجور موارد معمولا با چند بار تعیویض رم حل میشه یا استفاده از ورژن مختلف ویندوزها
یا در اوردن باتری بایاس مین یا اپدیت اون
شما سیستمت رو ببر به یک خدمات کامپیوتری که واقعا چیزی بلد باشن نه از رو مدرک حرف بزنن از رو تجربه کار حرف بزنن
سیتمت رو به تعمیرگاه خوب ببر اونم که تو رشت زیاد هست یه خیابون هست که دقیقا یادم نمیاد فکر کنم لاکانی باشه اونجا تعمیرگاه خوب زیاد هستش یه سر اونجا برو ببین چیمیگن اگر حق مشاوره ازت نمیگیرن
من از این مین ها رو رفع مشکل کردم اونم مشکل اساسی نداشتن فقط یک بار کل قطعات رو در اوردم ارز نو جا زدم مشکلشون حل شد
من بازم اینجا سر میزنم اگر وقتی شد
موفق باشید
amir.des (09-02-13)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوباره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط خواستم سر انجام این تاپیک رو مشخص کنم ! من دیروز مین و سی پی یو خودم رو رد کردم و تقریبا مطمئنم مشکل یکی از اون 2تا بود چون بقیه قطعاتم الآن زیر تست هستند و مشکلی ندارن، و با این اوصاف تا آخر این ماه یک سی پی یو و مین جدید میخوام بخرم.
با تشکر از دوستان !
anishtan32 (04-08-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks