سلام دوست عزیز من هم مشل شما رو داشتم باید فرکانس ram و ولتاژ ram رو به صورت دستی در تنظیمات بایوس تنظمی کنید مثلا رم من ژل با باس 1600 و ولتاژ 1.6 بود شما هم یه تست کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز من هم مشل شما رو داشتم باید فرکانس ram و ولتاژ ram رو به صورت دستی در تنظیمات بایوس تنظمی کنید مثلا رم من ژل با باس 1600 و ولتاژ 1.6 بود شما هم یه تست کنید
amir.des (08-02-13)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vahid_ranjbar2007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو پست های 16 تا 18 این تاپیک من اینکارو کردم ولی جواب نداد، اما الآن که گفتی دوباره انجام دادم ولتاژ رو 1.65 و باس 1600 گذاشتم، چندبار اول سر تنظیم تو بایوس سیستم هنگ کرد اما بالاخره تنظیم کردم و بعد رستارت شدن متنی اومد که : Over clock failed please enter bios and reconfigure bios setting و چندبار اینکارو کردم باز همین شد.
از دیروز جوری شده که هربار سیستم بلو میشه یا ریستارت میشه(ریستارت توسط خودم نه) موقع بالا اومد مجبورم هارد رو برای بوت شدن مشخص کنم، یعنی انگار دیوایس بوت رو گم میکنه.
احتمالا همین هفته مین رو میفرستم گارانتی تا بینم چی پیش میاد ! فقط امیدوارم مین مشکل داشته باشه و حل بشه، گارانتیش هم ویستا هست.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks