درود.
کد BSOD دقیقا چیه؟ هر دفعه کد یکسان میده؟
در محیط Safe mode هم این خطا رخ میده؟
فرکانس CPU را حدود 1 گیگاهرتز کاهش بدید و همینطور ولتاژ را هم حدود 3 دهم ولت.
نتیجه هر تست را به طور جداگانه بررسی و اعلام کنید.
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام ، من یکبار در محیط safe mode رفتم و این اررور نبود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکته ای که لازمه بگم اینه که من با سیستمم سنگین ترین بازیهارو در حال حاضر با تمام جزئیات بازی میکنم ، بالای 2 - 3 ساعت رندر از افتر افکت میگیرم ، اما ارور صفحه آبی پیداش نمیشه ، اما این ارور صفحه آبی ممکنه بعد از 1 دقیقه کار کردن با ویندوز یا حتی هنگام لاگین رخ بده ! حقیقتا شانسی یک بار درست روشن میشه و کار میکنه با چند بار ریستارت!
بالاخره تونستم از صفحه ی آبی عکس بگیرم و دیدم روی فایل nvlddmkm.sys ارور میده که بااینکه گرافیک رو 1ماه پیش آپدیت کرده بودم ، آپدیت جدیدشو دانلود کردم و با برنامه Driver Sweeper تو حالت سیف مود درایور گرفیکمو پاک کردم و بعد از برگشتن به حالت عادی ، درایور جدید ورو نصب کردم و مشکل nvlddmkm.sys حل شد !
اما باز هم مشکل صفحه آبی وجود داره اینبار با یک ارور دیگه که عکسشو ضمیمه کردم ، اگه میتونستم ویندوز عوض کنم خوب بود، اما فعلا به دلیل اینکه به پی سی خیلی احتیاج دارمو واقعا فعلا نمیشه اینکارو بکنم ، البته قبلا گفته بودم که با یک هارد دیگه و ویندوز xp امتحان کرده بودم و ارور صفحه آبی وجود داشت.
دیسک ویندوز رو گذاشتم تا repair کنم اما با اینکه دقیقا همونیه که رو این سیستم نصبیدم ،ارور میده که ورژن داخل سی دی با نسخه ویندوز یکی نیست و repair نمیشه کرد. حالا نمیدونم چیکار کنم !؟
ممنون از دوستانی که با حوصله من رو تو این تاپیک راهنمایی میکنند و خلاصه مایه زحمت شدیم !!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks