فن ها ۱۲ ولت هستند و پاور آمپر بالای دوربین ها داره تامینشون میکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خمیر سیلیکون برند Cooler Master مدل MasterGel Pro v2 استفاده کردم که نسبت به خمیر های عادی اثر بیشتری گذاشت.
این لیکوئید متال هم برام چیز جدید و جالبی بود و دارم در موردش تحقیق میکنم. من برنامه نویس و سیستم ادمین هستم اونقدرا هم مبتدی نیستیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فقط تو بخش سخت افزار خیلی قوی نیستم.
در مورد اون سوالتون هم، بجای راه حلی که دادی و خیلی کار میبره و جای بیشتری هم نیاز داره، هیت سینک های کوچیکی سفارش دادم که در حد یه ناخن هستن اینارو ردیفی با چسب سیلیکون میچسبونم روی هیت پایپ ها و زیرش هم یک فن دور بالا تعبیه شده و اساسی جیگرش رو خنک میکنه. (دیدی اونقدرا هم تازه کار نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
دوتا فن گردن کلفت بالای ۲۰۰۰ rpm هم سفارش دادم که حالت دمنده باشن علاوه بر همه ی فن های دیگه.
یه دونه فن گردن کلفت هم بالای رک هست که مکنده هست.
یه دوربین مدار بسته هم هست که اونم دوتا فن بدرد بخور سایز کوچیک گرفتم که داخلش تعبیه کنم. یکیش دمنده و یکیش مکنده باشه که air flow خوبی ایجاد بشه..
فکر کنم دیگه کافی باشه همینا.
بازم اگر ایده ای داشتی حتما بهم بگو داداش.
دمت گرم.
Bookmarks