از تجربه خودم بگم که واقعا باورم نمی شد
یه هارد اکسترنال داشتم 640، که سه تا پارتشنش کرده بودم. اشتباهی تو یه نرم افزار یکیش رو فرمت کردم، در حین فرمت متوجه شدک دارم چه گندی میزنم، سزیف هارد رو جدا کردم
بعد که وصل کردم اصلا هارد رو نشون نمیداد، ولی تو xp یه دونه درایو بالا میومد که اونم پیغام میداد که هارد رو فرمت کن
خلاصه از تو کامپیوتر منجر متوجه شدم که هاردم فرمتش شده RAW و مقدار فضای خالی رو 100 درصد نشون میده، تو بعضی از این سایت ها که این مشکلات رو به صورت تاپیک به بحث گذاشته بودن جستجو کردم دیدم نوشتن این یعنی کل اطلاعات پریده، خلاصه میخواستم قید همه چی رو بزنم و فرمت کلی کنم تا بعد با بدبختی ریکاوری کنم.
اما یه کامت تو یکی از این بحث ها بدادم رسید، فرمت نکردم و طبق راهنماییشون یه لینک مربوطه رفتم:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=552820
طبق عکس ها مراحل رو انتجام دادم، در عین ناباوری این کار ظرف چند دقیقه اون 2 تا پارتیشن دیگه که فرمت نکرده بودم (غیر از اون یکی که اشتباهی زدم برا فرمت) رو نشون داد و خواست تا ریستارت کنم تا فعال بشن
ویندوز که بال اومد دو تا از پارتشن هام درست شدن که پارتیشن سوم که اشتباه فرمت زدمش فقط نا پدید شده، ولی خدارو شکر که اون 2تای اصلی درست شدن. اون اولی همش 30 گیگ بود و اطلاعات روش 5 گیگم نمیشد
بازم خداروشکر
خلاصه الان که این تجربه رو کردم اومدم این کامنت رو گذاشتم تا به اونای که این مشکل رو خدایی نکرده پیدا کردن کمک کنم
بازم از اون کاربر عزیز خیلی ممنونم
:)

Bookmarks