از دیروز که هاردم رو به سیستم وصل می کنم، پیغام خطایی صادر می کنه مبنی بر عدم توانایی ویندوز برای باز کردن هارد. و لزوم فرمت شدنش..... ینی اطلاعاتم پریده؟؟؟؟ :( چطور میتونم به اطلاعاتم دسترسی پیدا کنم؟
متشکرم
کاربر شهرسختافزار
از دیروز که هاردم رو به سیستم وصل می کنم، پیغام خطایی صادر می کنه مبنی بر عدم توانایی ویندوز برای باز کردن هارد. و لزوم فرمت شدنش..... ینی اطلاعاتم پریده؟؟؟؟ :( چطور میتونم به اطلاعاتم دسترسی پیدا کنم؟
متشکرم
|
|
کاربر شهرسختافزار
از تجربه خودم بگم که واقعا باورم نمی شد
یه هارد اکسترنال داشتم 640، که سه تا پارتشنش کرده بودم. اشتباهی تو یه نرم افزار یکیش رو فرمت کردم، در حین فرمت متوجه شدک دارم چه گندی میزنم، سزیف هارد رو جدا کردم
بعد که وصل کردم اصلا هارد رو نشون نمیداد، ولی تو xp یه دونه درایو بالا میومد که اونم پیغام میداد که هارد رو فرمت کن
خلاصه از تو کامپیوتر منجر متوجه شدم که هاردم فرمتش شده RAW و مقدار فضای خالی رو 100 درصد نشون میده، تو بعضی از این سایت ها که این مشکلات رو به صورت تاپیک به بحث گذاشته بودن جستجو کردم دیدم نوشتن این یعنی کل اطلاعات پریده، خلاصه میخواستم قید همه چی رو بزنم و فرمت کلی کنم تا بعد با بدبختی ریکاوری کنم.
اما یه کامت تو یکی از این بحث ها بدادم رسید، فرمت نکردم و طبق راهنماییشون یه لینک مربوطه رفتم:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=552820
طبق عکس ها مراحل رو انتجام دادم، در عین ناباوری این کار ظرف چند دقیقه اون 2 تا پارتیشن دیگه که فرمت نکرده بودم (غیر از اون یکی که اشتباهی زدم برا فرمت) رو نشون داد و خواست تا ریستارت کنم تا فعال بشن
ویندوز که بال اومد دو تا از پارتشن هام درست شدن که پارتیشن سوم که اشتباه فرمت زدمش فقط نا پدید شده، ولی خدارو شکر که اون 2تای اصلی درست شدن. اون اولی همش 30 گیگ بود و اطلاعات روش 5 گیگم نمیشد
بازم خداروشکر
خلاصه الان که این تجربه رو کردم اومدم این کامنت رو گذاشتم تا به اونای که این مشکل رو خدایی نکرده پیدا کردن کمک کنم
بازم از اون کاربر عزیز خیلی ممنونم
:)
3dmad (17-09-13), 6ehnaam (23-03-14), ali148635 (26-04-14), ashkan4030 (20-02-16), civil_sa (01-10-15), hamilton3d (12-12-16), MOHSEN_PIXON (03-12-13), reza zarchi (23-01-16), shamsar (06-05-13), somtimes (23-01-14), تاج (18-02-13)
کاربر شهرسختافزار
حتماْ با یک یا دو سیستم دیگه تست کن اگر با اونها هم مشکل داشت احتمال داره فرمت هم نشه
کاربر شهرسختافزار
منم مثل دوست قبلی از تجربه خودم میگم شاید مفید واقع بشه
تجربه امروزم
من امروز انتی ویروس نود رو سیستمم نصب کردم و اپدیت افلاین کردمش البته یوزرنیم و پسورد دادم گفت که اشتباهه و....
خلاصه من بعد از نصب وقتی هاردم رو که WD500هست میزدم به یو اس بی انگار نه انگار .... نه میگفت سوخته نه فرکتش کن نه .... تو مای کامپیوتر هم نشون نمیداد...هیچی
بعد چون قبلا مشکلی نداشت فکر کردم از انتی ویروسم باشه برای همین انتی ویروس و حذفش کردم و
شد عین قبلش یعنی هاردم بدون مشکل باز شد www.5dabestani.mihanblog.com
آخرین ویرایش توسط siamak1361 در تاریخ 20-02-13 انجام شده است
تاج (18-02-13)
کاربر شهرسختافزار
اگر ضربه نخورده باشه دچار بدسكتور نرم افزاري شده
کاربر شهرسختافزار
hala bayad chikar konam?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
TestDisk رو امتحان کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به عنوان آخرین راه حل...فرمتش کن و بعد از نرم افزار Active Partition Recavery اقدام به ریکاوری پارتیشنها کن..من چندبار به عنوان آخرین چاره جواب گرفتم..
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
خب حالا قبلش چیکار میشه کرد..علاوه بر راهنمایی های اساتید میشه از ابزار چک دیسک ویندوز هم استفاده کرد.
دوستان حالا اگه کلا هارد رو نشناسه باید چیکار کرد؟ یا اگه تبدیل ساتا به یواس بی خراب باشه میشه تعمیرش گرد؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks