rainyman13 (16-05-14)
به هر حال این نشون میده قسمتی از تغدیه بردتون داره به فنا میره . اگر گارانتی دارد با ذکر مشکل برای گارانتی اقدام کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rainyman13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rainyman13 (16-05-14)
کاربر شهرسختافزار
برد نو هست ولی فکر نمیکنم گارنتی داشته باشه ... اگر قابل مرجوع کردن باشه خیلی عالی میشه
اگر مشکل از برد باشه آیا با تعویض اون با یه برد دیگه همین مشکل رو دارم ؟
آخرین آپشن هم جایگزینی هست که برای جایگزینیش فکر کنم بهتر هست از پلتفرم اینتل استفاده کنم ... گرینه های مورد نظرم هم این مادر برد و سی پی یو هست :
MSI Z77A-G43 + Intel Core i3-3240 Tray که فکر میکنم حدود 700 الی 740 باشه قیمت این ست (البته GIGABYTE GA-H87-HD3 و GIGABYTE GA-P85-D3 هم به نظرم بد نیستن)
فکر میکنم این ست از یه برد amd + 6350 بهتر در بیاد ... سیستم هم فقط برای بازی کردن هست
پیشنهاد بهتری اگر هست لطفآ مطرح کنید
آخرین ویرایش توسط rainyman13 در تاریخ 16-05-14 انجام شده است
|
|
تعویض پلتفرم در این زمان فکر بدی نیست . همون GIGABYTE GA-H87-HD3 برد خوبی هست . که حتی با پردازنده Intel Pentium G3220 باندل خوبی میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rainyman13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rainyman13 (16-05-14), Shahryar (17-05-14)
کاربر شهرسختافزار
دوستان مشکل مربوط به یکی از فن های خنک کننده CM V10 بود که با یک قطره روغن برطرف شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس از پاسخگویی همه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks