مهدی بهادرفر (07-11-14), امید رض (07-11-14)
avira بصورت بوتیبل هست . ایمیجش رو دانلود کنید . بعد رایت کنید و سیستم رو باهاش اسکن کنید .اون برنامه که معرفی کردم رو نصب کن شاید بتونه بشناسدش .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله دوست عزیزممنون که گفتین ویروسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اخه بدبختی اینه که بعداز 5روز ازدوباره به این حالت برمیگرده اول فکرده بودم براخودشه وکلا نگاه به این مسئله نکرده بودم که دیگه دیدم غیرعادیه
اینارو بشناسه اونوقت خوده انتی ویروس اونا رو پاک میکنه ؟ایا بهترین راه نابودکردن اسکن کردنه؟یا نشناسه اونوقت بایدچیکارکرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط امید رض در تاریخ 07-11-14 انجام شده است
من ویروس های خیلی خطرناک تر رو با دیسک های نجات kaspersky و avira پاکسازی کردم از سیستم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون برنامه هم خوبه . اپدیتش کن بگذار اسکن کنه . فقط system restore ویندوزرو خاموش کن .
|
|
نود32 رو با آخرین آپدیت نصب کنید و درایوها رو اسکن کنید خودش ویروس ها رو شناسایی میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امید رض (07-11-14)
چشم بااینترنت شبانه دانلودمیکنم وجوابو میگم ممنون ازکمک هاتون
aryaiee (07-11-14)
شاید بالغ بر حداقل 8 مورد این مشکل رو داشتم.در اکثر موارد با تعویض ویندوز مشکل حل میشود.ساختار این ویروس به طوری هستش که در فایلهای ویندوز میشینه و ظاهرا خیلی از آنتی ویروسهای موتور سبک مثل avira و nod نمیتونند حتی موقع اسکن پیداش کنند.البته فرمایش شما هم متین بله خوب گاه وقتی هم ممکنه ساختار ویروس عوض شده باشه.اما قبل از اسکن این بهترین راه هستش که عوض کنند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسلح شو به آنچه در توان داری!
*MoJtAbA* (07-11-14), YosefFaraji (07-11-14), امید رض (08-11-14)
والا امید جان من از اسنشیال خود ماکروسافت چند ساله استفاده میکنم و خیلی ازش راضی هستم
هم سبکه هم مجانی . هم خود ماکروسافته میدونه اون تو چه خبره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر شب اینترنت مجانی داری ممنون میشم نصبش کنی ببینیم با این ویروس چه میکنه
M3RS4D 50062 (07-11-14), مهدی بهادرفر (07-11-14), امید رض (08-11-14)
وقتی ویروس توی درایو های دیگه رفته باشه بعد نصب ویندوز هم تو درایو ها هست و به محض باز کردن درایو ها دوباره سیستم ویروسی میشه.باید بعد نصب ویندوز اولین کار نصب آنتی ویروس و ویروس کشی باشه.البته ویروس های مختلف فرق میکنن.من زیاد تجربه نداشتم روی سیستم خودم اینجوری بود چندسال پیش.شما با تجربه تر هستین و بیشتر سروکار دارید با این مسائلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks