برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Anoosh_2004R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
و تشکر از بابت پاسخ شما
یادم رفت بگم که بایوس رو آپدیت کرده بودم اما افاقه نکرده
در مورد دمای عادی Intel Core i7 920 باید بگویم که داغ شدنش نمی تواند عادی باشد. همانطور که میدانید هیچ پردازنده ای نباید مدت طولانی در دمای بالا کار کند دمای بین 70 تا 80 اصلا خطر ناک خواهد .
همانطور که گفتم این سیستم گاهی مثل بچه آدم کار میکند مثلا امروز صبح که روشن شد خوب بود چندین ساعت روشن بود و کارهای مختلفی هم با آن کردم از جمله چند ساعت بازی با آخرین رزولوشن و دمای آن از 48 بالتر نرفت در حالت پر کاری در حالت بیکاری هم روی 38 بود از صبح تا ساعت 2 بعد از ظهر اما به محض اینکه اینکه Restart کردم دوباره امتحانش کردم دیدم دما در حالت بیکاری 53 شده و همان حکایت همیشه....
این نشان میدهد i7 دمای بالایی ندارد خیلی هم خنک است.
خنک کننده به خوبی وصل شده و کارش را به کاملی انجام میدهد.
اما به صورت تصادفی خوب بودن یا بد بودن سیستم بعد از روشن کردن فقط یک معنی میدهد
مشکل مادربرد های Asus لعنتی که ظاهرا تنها گریبان من را هم نگرفته
مادربرد یا بایوس آن با توجه به آپدیت بودنش نمی دانم این ماجرا تا کجا ادامه خواهد داشت!
دیگه خسته شدم
از توصیه های شما هم کمال تشکر را دارم
اگر راهی برای درست شدنش پیدا کردم حتما اینجا خواهم گفت تا دیگران هم استفاده کنند اما تا قبل از آن باید Asus داران به گیگابایت داران قبطه بخورند ...خودم کردم که لعنت بر خودم باد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

پاسخ: مشکل با حرارت بالای !!!
 پاسخ: مشکل با حرارت بالای !!!

Bookmarks