معین جان آقا آرمان و مهدی عزیز رو بالا بردن ضریب اصرار داشتند...!! اون وقت شما هم دقیقا نقض مطالب آنها رو بیان کردید...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا دیگه باید منتظر بحث های آقا آرمان و مهدی عزیز با شما باشیم....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست ماهم اشاره کردند که:
من فکر می کنم نمی شه کلی در این مورد بحث کرد....!! پروفایل رکورد زدن و استفاده 24/7 فرق می کنه...گفتم میتونید ضریب رو بیارید پایین و فرکانس پردازنده ببرید بالا... دماش هم کمتره. دوست ما مشکل دما داشتن هدف حل مشکل دما بود مگه نه؟
در پست های قبلی اشاره کردم:
بهترین راه برای زدن رکورد با این پردازنده (و البته Ln2) اعمال ضریب های بالاست... 28-29-30رعایت تعادل در انتخاب MP & BCKL مناسب از نکات اصلی اوورکلاک این گونه پردازنده ها به حساب میاد...
ولی برای استفاده Safe از سیستم و با Air Cooling باید تلفیقی از ضریب و BCKL مناسب رو به کار برد که کمترین میزان ولتاژ رو نیاز داشته باشه و کارایی مناسبی هم داشت باشه...
آقا آرمان عزیز... من در پست های بعدی اشاره کردم که:در این تاپیک دوستمون راهنمایی شد به اینکه "ضریب پردازنده رو ثابت نگه داره" و کلا شروع این بحث ها هم همین بود.
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداین محدودیت(Air cooling) ایجاب می کند که ضریب در حد امکان پایین باشد...!!

Bookmarks