من کلا در مورد چیزی که نمی دونم نظر نمی دم من تا حالا فقط با phenom کار کردم اما بگید اور کرده باشم نه تا حالا اور نکردم اخرین پردازنده amd هم 955 BE بود که باش کار کردم اما اور هیچ کدوم رو نکردم پس در مورد چیزی که کار باش رو نمی دونم چطوری هست نظری ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما 1366 که حدودا 8 ماه قدمت داره و در این 8 ماه خیلی از رکورد های جهانی رو از ان خودش کرده از اول شروع می کنیم
چهار هسته مجتمع که هر کدوم توانایی انجام محاسبات 2 رشته ای رو دارن که در مجموع میشه 8 رشته محاسبات در این بین یکی از مهم ترین بخش ها uncore frequncy هست که رابطه مستقیم با رم داره منظور چیست شما برای اور کلاک سیستم و بالا بردن فرکانس سی پی یو نیاز مند هستید مطابق BCLK که بالا می برید رم ها و uncore رو تنظیم کنید
اما بر طلق یک رابطه خیلی ساده و منطقی بین چیپ X58 و ich10r
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نحوه ی کار کردن سیستم رو می شه فهمید که به چه شکل هست و چطوری کار می کنه که ما از ساده ترین مسائل گذشت می کنیم
حالا بیایم سر مساله کار کردن شما به این عکس دقت کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما برای اور کلاک پردازنده های بر مبنای 1366 نیاز به دقت کردن در تک تک قطعات دارید از جمله uncore و bclk
حال نسبت بین uncore و رم ها به صورت پیش فرض 2 برابر تعیین شده و دلیل بر این نمی شه که x21 باشه یا X30 این 2 برابر حفظ می شه(شما می تونی بیشتر از 2 برابر کنید اما کمترش امکان نداره) و طبق مبنایی که در 775 هم وجود داشت با افزایش BCLK شما فرکانس رم هم بالا می ره پس به طبع فرکانس uncore هم بالا میره حال شما با توجه به معماری بالا 4 هسته گرم هستند با افزایش multiplier گرمای هسته رو بیشتر افزایش می ده در این بین qpi link هم با افزایش multiplier هم افزایش پیدا میکنه البته شما می تونید روی حالت پایه قرار بدید اما unstabli ایجاد می کنه هنگامی که شما یک die cpu گرم داشته باشید دیگر سیستمتون غیر قابل کنترل میشه و نیاز به Extreme cooling دارید
اما هنگامی که شما یک هسته به نسبت گرم و یک رابطه که این گرما رو بین چیپ X58 و ich10 برقرار کنید با یک multiplier پایین یک bclk متفاوت و uncore فرکانسی در حال تعادل می تونید ولتاژ کمتری استفاده کنید و ولتاژ مورد استفاده در بالا رو روی IOH و ICH تقسیم کنید و به همون فرکانس بالا برسید با این تفاوت که به EXTREME cooling نیاز ندارید و گرمای بالای خود رو بین سیستم پخش کردید
یک سری مسائل رو نمی شه بیان کرد هم به دلیل امنیتی هم به دلیل اینکه تجربه هست و باید علمی بشه و با مدرک حرف زد
تمامی مسائل بالا تجربه شخصی بنده بوده (که از شهریار و دوستان) و احتمال زیاد داره که در اون زیاد ایراد داشته باشه اما با توجه به کار کردن این پلتفورم و استفاده از تجارب اورکلاکر ها این اطلاعات رو تکمیل کردم

Bookmarks