آقا مهدی عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیازی نیست خودتون رو خسته کنید تا ساده توضیح بدید... من متوجه عرایض شما می شم... ولی شما نکته اصلی رو از یاد بردید...؟؟!!
این دوستمون می خواد برای اوورکلاک پردازنده شون با استفاده از فن کولر یک پروفایل مناسب بدست بیاره... فقط همین!!!
قصد رکورد زدن نیست که محدودیت های مربوط به BCKL بالا مطرح بشه... نهایت BCKL که ممکن است ست شود 150-160 هست... فکر می کنید این باس مشکلی پیش بیاره...؟؟
همه اینها به کنار...
مگر همه چیز تنها فرکانس هسته (پردازنده!) هست؟ بهتر بگم فقط رسیدن به فرکانس بالا مطرح هست؟ کارایی پردازنده مهم نیست؟؟
برای رسیدن به 4000mhz به طور مثال 2پروفایل می شه ذکر کرد:
30*133.3
25*160 یا 26*153.8
کدوم پروفایل کارایی بیشتری دارد...؟؟ اگر شما مخالفتی نداشته باشید! یقینا پروفایل دومی کارایی بیشتری خواهد داشت به سبب فرکانی مسیر (QPI) بیشتر...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رعایت تعادل در انتخاب MP & BCKL مناسب از نکات اصلی اوورکلاک این گونه پردازنده ها به حساب میاد...
تستهای Wprime & SuperPi مربوط به این پردازنده رو که نگاه می کردم اکثرا (رتبه های اول!) با مولتی 29 تست کرده بودند و بالاتر نداده بودند...
امیدوارم این بحث در اینجا تموم بشه و در پست های آتی کمک به دوستمون برای رفع مشکل پیش آمده مد نظر قرار بگیرد...
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پی نوشت:
بنده همیشه سعی می کنم خارج از اطلاعات شخصی ام صحبت نکنم... یقینا اگر در این زمینه اطلاع لازم نداشتم وارد بحث نمی شدم...!

Bookmarks