و البته نرم افزاهای مونیتوریگ خود مادربردها هم بد نیستن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از همه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوس رفتم و دمای cpu روی 42 و 43 درجه بود اما دمای تک تک هسته ها رو نزده بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا 7300 داشتم اینطور نبود Q8200 هم انداختم اینطوری نبود اما این به اینصورت در اومده
در ضمن ویندوز دیگه ای رو هم تست کردم
ممنون
و البته نرم افزاهای مونیتوریگ خود مادربردها هم بد نیستن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DX400
reza76622201 (24-01-10)
|
|
شما یک کاری کن یک تست occt بگیر . سریع ریستارت کن . دما رو چک کن .
کاربر شهرسختافزار
عزيز. اينقدر نگران نباشيد. همون تک دمايي که توي باياس مي زنه اگر کمتر از 70 بود به نظر من اصلا جاي نگراني نداره. چون سنسور دما عموميه و نيازي هم نيست تک تک هسته ها چک بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminjon625 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالي بود در خدمتم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبازم سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دما بعد از تست با occt و ریستارت روی همون 42 و 43 درجه هستش
البته من یه اور کوچولو کردم و از 2.66 به 3.24 رسوندم اما این اختلاف دما چه قبل از اور چه بعد حفظ میشه
سیستم هم پایدار مونده
یه سوال دیگه : چرا اپلود سنتر سایت برام باز نمیشه ؟
Fatal error: Cannot access empty property in /home/shahrsak/public_html/img/includes/user.class.php on line 252
ممنون
پس مشکلی نیست .
aminjon625 (25-01-10), Hamid2547 (24-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks