bizak (14-12-14), مهدی بهادرفر (14-12-14)
دو تا قطعه ایرادهای راندوم دارند . رم و پاور . من با طراحی اکثر پاورهای موجود تو بازار آشنا هستم . چون همشون رو برای تعمیر باز کردم . هانت کی آنچنان قابل اطمینان نیست و با توجه به المان های داخلیش . روی تمام خروجیش حساب نکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bizak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bizak (14-12-14), مهدی بهادرفر (14-12-14)
فک نکنم مشکل از پاور باشه
یکی از عوامل مهمش ویروس هست بیتدیفندر نصب کنید ضرر نمیکنید
http://www.iransetup.com/Security/BitDefender.html
اول این کار رو بکنید ببینید چی میشه
بعد بریم سراغ مراحل دیگه
آخرین ویرایش توسط keyone72 در تاریخ 14-12-14 انجام شده است
bizak (14-12-14)
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bizak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا 2 عدد از رمها را از سیستم خارج کرده و مجددا تست بفرمائید
این مشکل میتونه از عدم سازگاری رمها با یکدیگر باشد
bizak (14-12-14), hamed 111 (16-12-14), مهدی بهادرفر (14-12-14), YosefFaraji (14-12-14)
ویندوز 8یا 8.1دارید؟چون یسری مشکلات از قبیل همین stop working رو تو این دوتا ویندوز دیدم.رو یه ویندوز جدید تست کنید.مثلا آخرین نسخه ی منتشر شده از ویندوز 8.1.رو ویندوز 7هم همین مشکلو دارید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bizak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
------------------------
الان مشخصات سیستمتونو دیدم.به نظر من رم هاتون همخوانی نداره با هم.میتونید 2 تا رم 4گیگ یکسان تهیه کنید
آخرین ویرایش توسط YosefFaraji در تاریخ 14-12-14 انجام شده است
bizak (14-12-14)
ویندوزم الان 7 هستش روی 8 یا 8.1 تست نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رم ها 1 سالی هست که کنار هم کار میکنن ولی چند وقت پیش ها به اشتباه وقتی سیستم روشن بود اومدم کابل usb3 جلوی کیس رو به 20 پین روی مین وصل کنم که یهو سیستم خاموش شد
بعدشم فقط ریستارت میشد و تصویرم نمیداد بعضی وقتا با 1 ماژول رم بالا میومد بعضی وقتام با 3 ماژول ولی با 4 تا نه ! بعد از 20-30 بار جا به جا کردن با 4 تا بالا اومد و دیگه از اون موقع بهشون دست نزدم
ممکنه مادربورد خراب شده باشه ؟ یا رم ها ؟
YosefFaraji (15-12-14)
بعیده قطعات مشکلی داشته باشند در غیر اینصورت توی تست خودشون را نشان میدادندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bizak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممکنه رمها در سرعتهای متفاوت ست شده باشند که در cpu-z میتوانید سرعت همه رمها را چک کنید
اگر سرعتها متفاوت بودند در بایوس سرعتها را به صورت دستی یکسان کنید
اون تستی که در پست قبلی عرض کردم انجام بدید نتیجه مشخص میشه
AMD>INTEL (14-12-14), bizak (14-12-14), مهدی بهادرفر (15-12-14)
bizak (14-12-14), مهدی بهادرفر (15-12-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلات های 1و3 با هم و 2و4 با هم هستن
دمای سی پی یو نهایت تا 55 میره و گرافیک هم تا 78
|
|
با این برنامه حدود 40 دقیقه بگذارید تست بشه . تو قسمت test duty cycle هم فشار را روی 70 بگذارید و زمان 40برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bizak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود BurnInTest Professional v7.1 Build 1017 x86/x64 - نرم افزار تست
bizak (15-12-14), مهدی بهادرفر (15-12-14)
به نظر من مشکل از ناسازگاری رم هاست.چون قبلن خودم همچین مشکلی داشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bizak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks