عماد جان من طی تجربیاتم که از مادربرد های اسوس کثب کردم فهمیدم که این نوع مشکلات فقط و فقط ماله بایوس میتونه باشه ! چرا چون بایوس های اسوس کاملا پیشرفته هست یعنی هوشمنده !!! .
چون اون P5K Deluxe که داشتم مشکلش چی بود مشکلش سره FSB یا خوندنه رم بود که وقتی اور میکردم CPU را FSB آن تغییر نمیکرد ! وقتی تغییر نکنه خوب پس چطور میشه اورش کرد! یا اصلا تصویر نمیداد .
وقتی تصویر نمیداد اگر رم را در می آوردم سیستم قادر نبود که اسلات رم را بخونه یعنی بوق نمیزد که رم نصب نیست ! پس در این حالت چی متوجه می شی ؟ اینکه به عبارتی بایوس هنگ کرده چرا چون اصلا هر کاری میکردی نمیفهمید چی شده ! تا وقتی که برق از سیستم قطع نمیشد شعورش نمیرسید که تشخیص بده رم نصبه یا نه ! یا هر قطعه ی دیگه ای !
حالا منظورم اینه که بایوس مین شما مشکل داره چرا چون سیستم از اول قاطی میکنه تو ویندوز که قاطی نمیکنه !
چون یکی از ورژن های بایوس واسه مین شما از همه بهتره باید بری تو فروم اسوس و ببینی که افرادی که اونجا بحث کردن چه بایوسی را واسه اور پیشنهاد دادن !
من همین کار را کردم که اون ها گفته بودند که آخرین بایوس از همه بد تره 812 ! که با تست فهمیده بودند که بایوس 705 واسه اور حرف نداره یا اگه اونم قاطی بود 703 را پیشنهاد داده بودند !
خلاصه ی کلام اینه که یه سر به فروم بزنی بد نیست ! شما باید از ریشه سیستم را پایدار کنی تا بغییه کار ها .بایوس نقش ریشه را داره که اگر کار خودش را خوب انجام نده سیستم دچار بی ثباتی میشه . کلا بایوس که قاطی کنه یعنی کل مین قاطی هست !!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر یه بار واسه من مشکل مینتو بگی شاید بتونم کمکت کنم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks