پاسخ: اخبار مربوط به مادربرد و چیپستها
مهدی جان پس چرا تو دفترچه ی مین گفته که ابتدا برق را از سیستم قطع کنید بعد باتری را در بیارید و جامپر را از حالت نرمال به Clear تغییر دهید و بهتره که 5 تا 10 ثانیه جامپر در اون حالت بمونه بعد برش گردوند به نرمال و باتری را جا انداخت و سیستم را روشن کرد !
با تشکر.:11():
پاسخ: اخبار مربوط به مادربرد و چیپستها
نقل قول:
مهدی جان پس چرا تو دفترچه ی مین گفته که ابتدا برق را از سیستم قطع کنید بعد باتری را در بیارید و جامپر را از حالت نرمال به Clear تغییر دهید و بهتره که 5 تا 10 ثانیه جامپر در اون حالت بمونه بعد برش گردوند به نرمال و باتری را جا انداخت و سیستم را روشن کرد !
این مدل دیگه خیلی محافظه کارانه هست ! البته بنده به صورت کلی گفتم ، تو مین های ASUS به خاطر C.P.R اصلا شاید نیازی به CS کردن نباشه .
پاسخ: مشکل CLR-Cmos در مادربرد های Gigabyte!
چون این موضوعی که حسین جان مطرح کردن ربطی به اخبار نداشت (با اجازه دوستان ) ارسالها را به این تاپیک منتقل کردم تا در این زمینه بحث کنیم و به یک نتیجه درست برسیم!
در مورد CPR در Asus من حتی بایوس را به ورژن 1006 ارتقاء دادم اما باز هم بدون خاموش کردن کامل سیستم CPR انجام نمیشه:1. (28):
به نظر شما باز هم مشکل از مادربرد من هست دوستان؟
با تشکر
عماد جان من طی تجربیاتم که از مادربرد های اسوس کثب کردم فهمیدم که این نوع مشکلات فقط و فقط ماله بایوس میتونه باشه ! چرا چون بایوس های اسوس کاملا پیشرفته هست یعنی هوشمنده !!! .
چون اون P5K Deluxe که داشتم مشکلش چی بود مشکلش سره FSB یا خوندنه رم بود که وقتی اور میکردم CPU را FSB آن تغییر نمیکرد ! وقتی تغییر نکنه خوب پس چطور میشه اورش کرد! یا اصلا تصویر نمیداد .
وقتی تصویر نمیداد اگر رم را در می آوردم سیستم قادر نبود که اسلات رم را بخونه یعنی بوق نمیزد که رم نصب نیست ! پس در این حالت چی متوجه می شی ؟ اینکه به عبارتی بایوس هنگ کرده چرا چون اصلا هر کاری میکردی نمیفهمید چی شده ! تا وقتی که برق از سیستم قطع نمیشد شعورش نمیرسید که تشخیص بده رم نصبه یا نه ! یا هر قطعه ی دیگه ای !
حالا منظورم اینه که بایوس مین شما مشکل داره چرا چون سیستم از اول قاطی میکنه تو ویندوز که قاطی نمیکنه !
چون یکی از ورژن های بایوس واسه مین شما از همه بهتره باید بری تو فروم اسوس و ببینی که افرادی که اونجا بحث کردن چه بایوسی را واسه اور پیشنهاد دادن !
من همین کار را کردم که اون ها گفته بودند که آخرین بایوس از همه بد تره 812 ! که با تست فهمیده بودند که بایوس 705 واسه اور حرف نداره یا اگه اونم قاطی بود 703 را پیشنهاد داده بودند !
خلاصه ی کلام اینه که یه سر به فروم بزنی بد نیست ! شما باید از ریشه سیستم را پایدار کنی تا بغییه کار ها .بایوس نقش ریشه را داره که اگر کار خودش را خوب انجام نده سیستم دچار بی ثباتی میشه . کلا بایوس که قاطی کنه یعنی کل مین قاطی هست !!!!:yes:
اگر یه بار واسه من مشکل مینتو بگی شاید بتونم کمکت کنم !:great:
وقتی شما با جامپر clear_cmos میکنید در اصل همون کار در آوردن باطری رو میکنه .
چرا همه باتری رو در میارن
1-تو مادربردهای خیلی قدیمی معمولا جامپر clear cmos نبود . در آوردن باطری راحتره چون اکثرا زحمت پیدا کردن این جامپر رو به خودشون نمیدن .
نقل قول:
وقتی شما با جامپر clear_cmos میکنید در اصل همون کار در آوردن باطری رو میکنه .
چرا همه باتری رو در میارن
1-تو مادربردهای خیلی قدیمی معمولا جامپر clear cmos نبود . در آوردن باطری راحتره چون اکثرا زحمت پیدا کردن این جامپر رو به خودشون نمیدن .
پس چرا تو دفترچه مین اینطور توضیح داده !
والا ما هم در حیرتیم بابا بی خیال.
ممنونم .:1. (23):
چون راحتره . یکیش اینه که اگر تصادفا بزنید جا باتری رو بشکنین . گارانتی بی گارانتی .