داخل دفترچه مادربورد هم چند راه برای آپدیت بایوس بیان کرده ، که بر اساس این دفتر چه بهترین راه اینه که فایل بایوس را جداگانه از اینترنت (از سایت asus) دانلود کنی و اون رو توی یک کول دیسک بریزی و در همان حال که کول دیسک به کامپیوتر وصله ، کامپیوتر رو ریست کنی و وقتی سیستم داره با میاد با نگه داشتن دکمه Delete وارد بایوس شده و از همان جا این کار رو انجام بدی. البته این چیزی که من گفتم فقط خلاصه ای از کل مراحل انجام این کار بود. برای اینکه به صورت دقیق و درست بایوس رو آپدیت کنی ، دفترچه مادربورد رو دقیق بخون و همون چیزی رو که نوشته انجام بده تا به مشکل برنخوری.
من خودم هم ASUS P5Q دارم و خوشبختانه تا حالا مشکلی باهاش نداشتم و داره عین ساعت کار میکنه.
در ضمن حواستون باشه که نام و مدل رمی که رو سیستم می بندین داخل لیست Qualified Vendors List که داخل دفترچه مادربورد هست وجود داشته باشه ، در غیر این صورت ممکنه به مشکل برخورد کنین.
در ضمن هیچ وقت بایوس رو به صورت مستقیم از اینترنت آپدیت نکن ، چون در اکثر مواقع ارتباط سیستم با سرور قطع میشه که باعث خراب شدن مادربورد میشه. پس اینو یادت باشه که حتما از همین راهی که بهت گفتم برو ، چون 100% جواب میده. دوست عزیز ما Hossein.ir گفته برای این کار باید گزینه Update Bios from internet انتخاب کنید ، ولی یادت باشه که این کار رو نکنی ، چون در اون صورت بایوس مستقیما از اینترنت شروع به آپدیت میکنه و همان طور که قبلا هم گفتم ، این روش خطرناکه و ممکنه مادربورد رو خراب کرده و از گارانتی خارج کنه.

Bookmarks