پاسخ: مادربورد asus p5Q و مشلات جدیدم با آن
نقل قول:
حسین جان مرسی از اینکه جواب دادی.
من یه رم patriot 2 gig داشتم دقیقا مثل رم تو خراب شد و دیگه درست نشد دادم گارانتی یکی دیگه دادن بهم.
شما چطور up کردی؟ .منم این کارو بکنم شاید درست بشه.
خواهش می کنم وظیفه ام بود
رم من هم رفت گارانتی اما گارانتی قبولش نکرد گفت سالمه اما خراب بود الانم رو سیستممه
ببین برای آپدیت بایوس یه نرم افزاری تو خود سی دی مادربرده که اسمش Asus update هست که شما اول اونو نصب کنید
در این لینک سه راه آپدیت بایوس مادربرد های ایسوزو نوشته که شما راه اول (تحت ویندوز) انجام بدید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
از این قسمت هم میتونی آخرین ورژن بایوس P5Q رو دانلود کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای دانلود شما به قسمت Download بروید بعد در قسمت os سیستم عاملتون رو انتخاب کنید بعد یه صفحه باز میشه که تمام نرم افزارای P5Q هست شما BIOS (5) BIOS History را انتخاب کنید در قسمت لیست بایوس ها
P5Q BIOS 2102 که آخرین وزژن بایوس با تاریخ 2009/05/11 update هست را دانلود کنید برای دانلود حتما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] را انتخاب کنید بعد از انتخاب چند لحظه صبر کنید تا اعداد و حروف آشکار شود بعد میتونید دانلود کنید
البته با خود نرم افزار میشه به صورت خودکار بایوس رو آپدیت کنید اما بعضی وقتا سرورش قطع میشه یا ترافیک میشه
که برای این کار باید گزینه Update Bios from internet انتخاب کنید
------------------------
موفق باشید
داخل دفترچه مادربورد هم چند راه برای آپدیت بایوس بیان کرده ، که بر اساس این دفتر چه بهترین راه اینه که فایل بایوس را جداگانه از اینترنت (از سایت asus) دانلود کنی و اون رو توی یک کول دیسک بریزی و در همان حال که کول دیسک به کامپیوتر وصله ، کامپیوتر رو ریست کنی و وقتی سیستم داره با میاد با نگه داشتن دکمه Delete وارد بایوس شده و از همان جا این کار رو انجام بدی. البته این چیزی که من گفتم فقط خلاصه ای از کل مراحل انجام این کار بود. برای اینکه به صورت دقیق و درست بایوس رو آپدیت کنی ، دفترچه مادربورد رو دقیق بخون و همون چیزی رو که نوشته انجام بده تا به مشکل برنخوری.
من خودم هم ASUS P5Q دارم و خوشبختانه تا حالا مشکلی باهاش نداشتم و داره عین ساعت کار میکنه.
در ضمن حواستون باشه که نام و مدل رمی که رو سیستم می بندین داخل لیست Qualified Vendors List که داخل دفترچه مادربورد هست وجود داشته باشه ، در غیر این صورت ممکنه به مشکل برخورد کنین.
در ضمن هیچ وقت بایوس رو به صورت مستقیم از اینترنت آپدیت نکن ، چون در اکثر مواقع ارتباط سیستم با سرور قطع میشه که باعث خراب شدن مادربورد میشه. پس اینو یادت باشه که حتما از همین راهی که بهت گفتم برو ، چون 100% جواب میده. دوست عزیز ما Hossein.ir گفته برای این کار باید گزینه Update Bios from internet انتخاب کنید ، ولی یادت باشه که این کار رو نکنی ، چون در اون صورت بایوس مستقیما از اینترنت شروع به آپدیت میکنه و همان طور که قبلا هم گفتم ، این روش خطرناکه و ممکنه مادربورد رو خراب کرده و از گارانتی خارج کنه.
سلام مجدد و ممنونم از شما دوست عزیز x7 turbo .
مر سی حسین جان با راهنماییهات تونستم درستش کنم. و bios رو به آخرین update برسونم .
هنوز نمیدونم مشکلات حل شده یا نه.راستی مادر برد من p5q deluxe هست .
یه چندتا چیز رو میخام سوال کنم ازت .::
روی مادر برد 2 سوکت نارنجی هست به نام sata e1 و sata e2 .اینا واسه چین؟
میشه یه کاری کرد که سرعت computer بیشتر بشه.؟
اونها پورت ESATA هستند . همون پورت ساتا ولی بصورت اکسترنال
External Serial Advanced Technology Attachment or eSATA is an external interface for SATA technologies. It competes with FireWire 400 and universal serial bus (USB) 2.0 to provide fast data transfer speeds for external storage devices.
SATA replaced ATA legacy technology as the next generation internal bus interface for hard drives. The SATA interface is more streamlined than ATA and provides serial architecture for greater speed than the older parallel technology. SATA cables are narrow and can be up to three feet (1 meter) in length, whereas parallel cables are much wider and limited to a length of 18 inches (45.7 cm). With eSATA, the speed of SATA expands to encompass exterior storage solutions.
جواب سوال دوم رو ندادین .؟
نقل قول:
جواب سوال دوم رو ندادین .؟
اگه هارد دیسک SSD بخری و ویندوز رو روی اون نصب کنی ، سرعت کامپیوترت خیلی بهتر میشه. ولی از اون جایی که قیمت هارد دیسک SSD خیلی گرونه ، فقط اگه احساس میکنی که خیلی بهش نیاز داری بخر.:whistle: