Rezasam1 (24-06-12)
کاربر شهرسختافزار
لطفا چند تصویر از بخش های مموری برنامه CPU-Z بزارید که تمامی بخش ها به وضوح مشخص باشه.مشخصات دقیق رم رو هم ذکر کنید.(تمام نوشته های روی ماژول)
پس از اینکه تصاویر لازم رو قرار دادید،وارد بخش تنظیم فرکانس و تایمینگ میرسیم. احتمال زیاد میدم که رم سازگاری لازم رو با مادربرد نداره.
Rezasam1 (24-06-12)
کاربر شهرسختافزار
روی ماژول رم نوشته Patriot 1333 2G
|
|
کاربر شهرسختافزار
اقا سلام هنوز راه حلی واسه این مشکل من پیدا نشده ؟؟
راستی وقتی یه چیزیس میزارم توی کپی سرعت سیستمم میاد پایین
توی خود هارد و نه از روی فلش یا سی دی
کاربر شهرسختافزار
عزیز این همه عکس گذاشتی،اما اون چیزی که مربوط به رم میشد رو نگذاشتی.تب SPD
بایوس مادربرد رو حتما آپدیت کن
سیستم رو تنها با یک ماژول رم تست کن
تایمینگ رم رو روی 10-10-10-24 ست کن و تست بگیر و همچینین روی 9-10-9-28-2T
اگر در این امر مشکل داری،از بخش تنظیمات رم در بایوس تصویر بزار تا از روی تصویر پیش بریم.
mehrdad_ab (27-06-12), smrbh (27-06-12)
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
اقا این تصاویر که گذاشتم خوبه ؟؟؟؟
منتظرم
کاربر شهرسختافزار
انگار خبری نیست
|
|
خوب برادر من وقتی موقع بالا اومدن ویندوز هیچ برنامه ای Run نیست و میزان Ram Usage شما 1.8GB هست قطعا یک App یا ویروس / تروجان چیزی سیستم شما رم های شما رو اشغال کرده باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirali1989 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زمانی که این اتفاق میفته وارد تب Process بشید و روی ردیف Memory کلیک کنید تا Task ها شما رو بر اساس میزان مصرف رم مرتب کنه بعد چک کنید ببینید کدوم App داره بیشترین کار رو از رم های شما میکشه.بعد End Process کنید ببینید رم ها آزاد میشه یا نه...!
این اشکال هم به رم و تایمینگ و این داستان ها به نظر من مربوط نمیشه چون هر چقدر هم تنظیمات رم بد باشه امکان نداره توی محیط ویندوز اینگونه تاثیر بزاره . حالا شما یک کاری کنید.
داخل این عکس:
سه تا گزینه اول (Cas Latancy - Ras to Cas Delay - Ras Pre Time ) رو از عدد 9 به صورت دستی روی 8-8-8 قرار بدید ببینید اوضع بهتر میشه یا نه...! ( البته بعید میدونم)HTML Code:http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/attachment.php?attachmentid=7016&d=1340889244
+
یک تست HD Tune از هادتون بگیرید.
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
smrbh (07-07-12)
کاربر شهرسختافزار
اقا سلام .این کارارو هم کردم فایده ای نداشت
من مادربرد رو عوض کردم با GA-970A-D3
الان وقتی CPU رو انلاک میکنم و میخوام توی سون rate کنم سیستم قفل میکنه
میشه کمکم کنید ؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks