پاسخ: مادربرد ASUS M4A87TD EVO
لطفا چند تصویر از بخش های مموری برنامه CPU-Z بزارید که تمامی بخش ها به وضوح مشخص باشه.مشخصات دقیق رم رو هم ذکر کنید.(تمام نوشته های روی ماژول)
پس از اینکه تصاویر لازم رو قرار دادید،وارد بخش تنظیم فرکانس و تایمینگ میرسیم. احتمال زیاد میدم که رم سازگاری لازم رو با مادربرد نداره.
6 :تعداد فایل پیوست
روی ماژول رم نوشته Patriot 1333 2G
اقا سلام هنوز راه حلی واسه این مشکل من پیدا نشده ؟؟
راستی وقتی یه چیزیس میزارم توی کپی سرعت سیستمم میاد پایین
توی خود هارد و نه از روی فلش یا سی دی
عزیز این همه عکس گذاشتی،اما اون چیزی که مربوط به رم میشد رو نگذاشتی.تب SPD
بایوس مادربرد رو حتما آپدیت کن
سیستم رو تنها با یک ماژول رم تست کن
تایمینگ رم رو روی 10-10-10-24 ست کن و تست بگیر و همچینین روی 9-10-9-28-2T
اگر در این امر مشکل داری،از بخش تنظیمات رم در بایوس تصویر بزار تا از روی تصویر پیش بریم.
2 :تعداد فایل پیوست
سلام اینم عکس از SPD
با یک ماژول رم هم تست کردم همون مشکلو داره.مثلا تو کپی داخل هارد سیستم تکون نمیخوره .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این تنظیمات تایمینگ رم رو بلد نیستم
3 :تعداد فایل پیوست
سلام اینم از بخش رم توی ستاپ
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
اقا این تصاویر که گذاشتم خوبه ؟؟؟؟
منتظرم
نقل قول:
تقریبا حدود 2 ماه .من یه رم رندیشن 2 داشتم عوضش کردم با 2 تا 2 گیگ پاتریوت.از اون زمان مشکلم شرع شد.
دمای سی پی یو حدود 40 تا 45 متغییره
توی task فعالیتی نداره اما میزان مموری وقتی ویندوز میاد بالا 1.8 اشغال شده.
تمام قطعات.از پاور . رم . هارد .گرافیک و....
اولا نه قبل نصب درایور خوب بود .اما الان فرق نداره
خوب برادر من وقتی موقع بالا اومدن ویندوز هیچ برنامه ای Run نیست و میزان Ram Usage شما 1.8GB هست قطعا یک App یا ویروس / تروجان چیزی سیستم شما رم های شما رو اشغال کرده باشه.
زمانی که این اتفاق میفته وارد تب Process بشید و روی ردیف Memory کلیک کنید تا Task ها شما رو بر اساس میزان مصرف رم مرتب کنه بعد چک کنید ببینید کدوم App داره بیشترین کار رو از رم های شما میکشه.بعد End Process کنید ببینید رم ها آزاد میشه یا نه...!
این اشکال هم به رم و تایمینگ و این داستان ها به نظر من مربوط نمیشه چون هر چقدر هم تنظیمات رم بد باشه امکان نداره توی محیط ویندوز اینگونه تاثیر بزاره . حالا شما یک کاری کنید.
داخل این عکس:
HTML Code:
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/attachment.php?attachmentid=7016&d=1340889244
سه تا گزینه اول (Cas Latancy - Ras to Cas Delay - Ras Pre Time ) رو از عدد 9 به صورت دستی روی 8-8-8 قرار بدید ببینید اوضع بهتر میشه یا نه...! ( البته بعید میدونم)
+
یک تست HD Tune از هادتون بگیرید.
اقا سلام .این کارارو هم کردم فایده ای نداشت
من مادربرد رو عوض کردم با GA-970A-D3
الان وقتی CPU رو انلاک میکنم و میخوام توی سون rate کنم سیستم قفل میکنه
میشه کمکم کنید ؟؟