تنظیمات بازی روی چیه؟ (low یا middle یا hight یا ultra) ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen73 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا سئوالات را کامل جواب بدید (گاها یه سئوال را چند بار تکرار کردم) .
god of war 2018؟
msi afterburner را نصب کنید (من نسخه 4.5 را دارم . قبلا یادم میاد نسخه های بالاتر ، حداقل شاید با درایورهای سیستم من مشکل داشت . حالا نمیدونم دقیق که روی بقیه ی سیستم ها چطورن) .
در قسمت تنظیمات ، در سربرگ monitoring برید و لیست اطلاعاتی که قابلیت نمایش داره را نشون میده (بالای لیست نوشته active hardware monitoring graph) .
در این لیست ، هر اطلاعاتی که میخواین بصورت نمودار (در صفحه ی اصلیِ همین نرم افزار) نشون بده ، کنار و سمت چپِ آیتم در همون لیست ، باید تیک گزینه اش را انتخاب کنید .
خیلی از گزینه ها ، بصورت پیش فرض این تیک را دارن و فعال هستن اما گزینه هایی مثل framerate و frametime و اینها (و چند تای دیگه) ، بصورت پیش فرض این تیک را ندارن و فعال نیستن . سمتِ چپِ این گزینه ها در همون لیست ، تیک شون را بزنید تا فعال بشن (گزینه ی page file هم اگه فعال نیست ، فعال کنید . کلا همه ی گزینه ها را فعال کنید . یعنی اون گزینه های آخر که framerate 0.1% low و اینها هستن ، کلا همه را در اون لیست فعال کنید) .
============
اگه میخواین اطلاعاتش زمان بازی کردن فعال بشه ، اول اون گزینه و اون آیتم را در لیست انتخاب کنید (فرضا گزینه ی gpu usage در لیست را انتخاب کنید) و بعد در قسمت وسط همون صفحه (وسط صفحه ی همون سربرگِ monitoring) ، چک باکس ای بنام Show in On-Screen Display را تیک بزنید تا بتونید زمان بازی کردن هم این اطلاعات را ببینید .
البته برای دیدن اطلاعات ، زمان بازی ، نیاز هست که در سربرک On-Screen Display هم یه کلیدی را برای گزینه ی On-Screen Display انتخاب کنید تا وقتی اون دکمه از کیبرد را میزنید ، این اطلاعات بهتون نمایش بده (البته اطلاعات زمانی که روی صفحه ی بازی نمایش میده ، برای من مهم نیست) .
===========
این نرم افزار اجرا باشه . بعد بازی کنید . هر وقت افت فریم شروع شد و تا زمانی که مجددا خوب نشد (و مطمئن نشدین که در اون دوره ، کامل خوب نشده) ، همچنان به بازی کردن ادامه بدین .
بعد ، با گزینه ی alt+tab ، موقتا پنجره ی بازی را minimize کنید (یا فرضا فورا alt+f4 بزنید و فورا ببندید) و بعد ، از تمام نمودارهایی که در پنجره ی اصلی این نرم افزار هستن ، عکس بگیرید و اینجا بذارید .
Bookmarks