بازی ها که باید دوباره نصب بشند بعد از تعویض ویندوزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازی ها رو کجا نصب کردین؟ تو درایوی که ویندوز هست؟ (اگه DVD بازی رو داری که مشکلی نیست دوباره نصب میکنی)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو دسکتاپ بودن نرم افزار فقط شورتکاتش هست خود نرم افزار نیست.
مهم درایوی هست که نرم افزار نصب شده.
حالا که فکر میکنم بازی ها مهم نیستن. فقط یه فایل دارم که اون رو به درایو دیگه انتقال می دم.
فقط یه سوالی تو نصب ویندوز می تونم درایو هام رو مدیریت کنم؟
مثلاً الآن فروشنده برام ویندوز ریخته 4 تا درایو دارم. این یعنی چی؟ تعداد درایو ها بستگی به چی داره؟
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
|
برای بازی چند تا خوبه؟
بین 2 تا و 3 تا موندم.
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
اگه بخوای زمان نصب هاردت رو فرمت بکنی کل اطلاعات ت از بین میره .اونجا اینکار رو نکن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز نصب کن بعدش با Partition Assistant درستش کن.
TechRadar (09-09-16)
"اگه بخوای زمان نصب هاردت رو فرمت بکنی کل اطلاعات ت از بین میره .اونجا اینکار رو نکن."
این قسمتو متوجه نشدم. خوب فقط تو یه فایل گیرم که اونم منتقل می کنم به درایو دیگه. یعنی اونم پاک میشه؟
ممنون میشم یه توضیح همه فهم و کامل در مورد این درایو ها بدین. خیلی گیج شدم.
زمان نصب ویندوز اگه تک تک پارتیشن ها ت رو فرمت بکنی هاردت یکپارچه میشه مثل روز اول که خریدی .(اطلاعاتت کامل پاک میشه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس فقط کاری که شما زمان نصب ویندوز انجام میدی این هست که فقط درایوی که قبلا ویندوز رو نصب کردی رو میزنی فرمت و میزاری ویندوز تو همون درایو نصب بشه.
(لینک خروجی نمیدم تو اکثر سایت های ایرانی نحوه نصب ویندوز ها هست.7 ,8.1 ,10)
خیل عالی.
خب، می تونین لینک مستقیم و سالم دانلود ویندوز 8.1 نسخه blue رو برام بذارین که برام دانلود کنن چون با اینترنت خودم نمی تونم همچین حجمی رو دانلود کنم.
با تشکر.
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks