بازی ها که باید دوباره نصب بشند بعد از تعویض ویندوزنقل قول:
Printable View
بازی ها که باید دوباره نصب بشند بعد از تعویض ویندوزنقل قول:
بازی ها رو کجا نصب کردین؟ تو درایوی که ویندوز هست؟ (اگه DVD بازی رو داری که مشکلی نیست دوباره نصب میکنی)نقل قول:
تو دسکتاپ بودن نرم افزار فقط شورتکاتش هست خود نرم افزار نیست.
مهم درایوی هست که نرم افزار نصب شده.
حالا که فکر میکنم بازی ها مهم نیستن. فقط یه فایل دارم که اون رو به درایو دیگه انتقال می دم.
فقط یه سوالی تو نصب ویندوز می تونم درایو هام رو مدیریت کنم؟
مثلاً الآن فروشنده برام ویندوز ریخته 4 تا درایو دارم. این یعنی چی؟ تعداد درایو ها بستگی به چی داره؟
تعداد پارتیشن ها به دلخواه خود کاربر هست.(میتونی 4 یا بیشتر داشته باشی ولی اینو بگم که اگر تعداد درایو هات بیشتر بشه سرعت هارد ت میاد پایین.)
برای بازی چند تا خوبه؟
بین 2 تا و 3 تا موندم.
اگه بخوای زمان نصب هاردت رو فرمت بکنی کل اطلاعات ت از بین میره .اونجا اینکار رو نکن.نقل قول:
ویندوز نصب کن بعدش با Partition Assistant درستش کن.
"اگه بخوای زمان نصب هاردت رو فرمت بکنی کل اطلاعات ت از بین میره .اونجا اینکار رو نکن."
این قسمتو متوجه نشدم. خوب فقط تو یه فایل گیرم که اونم منتقل می کنم به درایو دیگه. یعنی اونم پاک میشه؟
ممنون میشم یه توضیح همه فهم و کامل در مورد این درایو ها بدین. خیلی گیج شدم.
زمان نصب ویندوز اگه تک تک پارتیشن ها ت رو فرمت بکنی هاردت یکپارچه میشه مثل روز اول که خریدی .(اطلاعاتت کامل پاک میشه)نقل قول:
پس فقط کاری که شما زمان نصب ویندوز انجام میدی این هست که فقط درایوی که قبلا ویندوز رو نصب کردی رو میزنی فرمت و میزاری ویندوز تو همون درایو نصب بشه.
(لینک خروجی نمیدم تو اکثر سایت های ایرانی نحوه نصب ویندوز ها هست.7 ,8.1 ,10)
خیل عالی.
خب، می تونین لینک مستقیم و سالم دانلود ویندوز 8.1 نسخه blue رو برام بذارین که برام دانلود کنن چون با اینترنت خودم نمی تونم همچین حجمی رو دانلود کنم.
با تشکر.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول: