باشه. همین کارو می کنم.
آموزشی برای نصب ویندوز هست بدون اینکه اطلاعاتم پاک بشه.
اگه نکته ای هست که با نصب ویندوز 8.1 بلو اطلاعاتم پاک نشه بفرمایین.
Printable View
باشه. همین کارو می کنم.
آموزشی برای نصب ویندوز هست بدون اینکه اطلاعاتم پاک بشه.
اگه نکته ای هست که با نصب ویندوز 8.1 بلو اطلاعاتم پاک نشه بفرمایین.
راهنمای نصب ویندوز سرچ کنید هم به فارسی و هم به انگلیسی هست .
اطلاعات هم قبل از نصب ویندوز در یکی از پارتشین ها کپی کنید . اطلاعاتی که در پارتشین ویندوز نصب هست منظورم هست .
اگر میتونی هارد تهیه کن . با توجه به اون نوسانی که در تست قبلی داشتی . با تعویض هارد مشکل مرتفع میشه .
هاردهای هیتاچی ریت خرابی بالایی داشتند . به خاطر همین این قسمت چند سالی میشه به وسترن واگذار شد .
یعنی اطلاعات مثلاً درایو F رو تو درایوی که ویندوز روش نصبه C بریزم؟
اگه یه راهنمایی کلی در مورد فقط همین پاک نشدن اطلاعات بعد از نصب ویندوز بکنین ممنون میشم.
یه چیز قابل فهم و ساده که الآن با اطلاعات چی کار کنم.
به نظر شما ویندوز عوض کردن سخته یا من فقط خیلی غولش کردم؟
عزیز چرا حرف من رو برعکس متوجه میشی . یک کم خودت فکر کنی وقتی میخوای ویندوز عوض کنی . اطلاعات پارتشین ویندوز باید کپی بشه روی درایو دیگه . بعد پارتشین ویندوز نصب هست موقع نصب قرمت میشه و ویندوز جدید نصب میشه .نقل قول:
متاسفانه به جواب سوال ها دقت نمیکنی و یا اشتباه متوجه میشی
خب.
ویندوز نصب کردن به نظر شما سخته؟ ممکنه چون اولین باره نصب می کنم با کمک آموزش های اینترنتی هم دچار مشکل بشم؟
با تشکر.
از نظر من سخت نیست . مورد پیچیده ای هم نیست که دچار مشکل بشیدنقل قول:
نرم افزاری می شناسین که خودش اطلاعات درایو ویندوز نصب شده رو به درایو مورد نظر انتقال بده؟
من نمی فهمم چیا رو باید کپی کنم. منظورتون copy کردن اینا و paste کردن تو درایو دیگه است؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این ها چیز خاصی نیستند . فولدرهای ویندوز و برنامه های نصب شده هستند . اگر توی دسکتاپ یا MY DOC چیزی نداری . ویندوز را نصب کن .
تو دسکتاپ هست. بازی ها هستن. چیکارشون کنم؟