TechRadar (07-09-16)
انیستال کنید . بعد با ccleaner رجیستری را اصلاح کنید . سیستم را ریست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد نسخه تریالش را نصب کنید و بنچمارک بگیرید
HD Tune website
TechRadar (07-09-16)
چجوری رجیستری رو اصلاح کنم؟
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
|
پست بالا را با دقت بخون متوجه میشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم درست نشد.
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
سلام امکانش هست ک از ویروس باشه ک اجازه نصب برنامه رو نمیده ... واسه من پیش اومده ...
برای اکتیو کردن malware bytes به مشکل بر میخورم. این جا رو نمی فهمم.
Capture5.PNG
من منتظر جواب هستم.............
من منتظر جواب هستم.............
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای بررسی سلامت هاردتون از hdd sentinel نیز میتوانید استفاده کنید
ولی گمانم این است که دمای پردازنده شما از 63 درجه بالاتر میرود و پروتکشن پردازنده سرعت آن را تا 800 گیگاهرتز کاهش میدهد و این امر باعث لگ شدید در بازی میگردد
اول سلامت هارد را چک بفرمائید اگر سالم بود با دمای پردازنده را چک کنید اگر بالا بود یا ولتاژ پردازنده را کم کنید یا از خنک کننده قویتر استفاده بفرمائید
عزیز مشکل ویندوزت را حل کن . ویندوزی که مشکل اجرای برنامه ها داره مشکل داره یا آلودگی ویروسی هست یا ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز جدید نصب کن - درایورهای جدید بریز و آنتی ویروس معتبر نصب کن .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks