بایوس رو به جدیدترین آپدیت کردم و ورژن 1.0 بمد برای منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید[به راحتی میتونید اپدیت بایوس رو از سایت گیگا بگیرید و با تحت ویندوز اپدیتش کنید فقط rev مادربوردتون رو که پایین مادربورد سمت چپ نوشته یادتون باشه اشتباه نزنید اگه مشکلی هم در مورد اپدیت بایوس بود یا چیز دیگه ای که بع عقل ما میرسید در خدمتیم
نه توی ویندوز سرور 2008 rc2 هم همین طور میشه! اکس پی رو امتحان نکردم چون به نظرم مییاد که نتونه با 4 هسته خوب کار کنه.جالبه که الان نزدیک 3 ساعت هست که یک برنامه اکسل رو گذاشتن داره ران میشه (البته با 2010 چون از هر 4 هسته استفاده میکنه) و هیچ ارور یا کرشی نمی بینم تقریبا 70 درصد از سی پیو در حال استفاده هست! الان که کار اکسل تمام شد چندین بار ری استارت کردم و بالا آمدم ولی به هیچ مشکلی برنخوردم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوست عزیز توی ویندوز 7 فقط اینطوری میشه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبه نظر من کل کارتهای روی کامپیوتر رو هم در بیار
350 گیریندر ضمن نگفتی پاورت چی هست؟
بله .و بعد ویندوز نصب کردم ولی همون طور شد دوباره رفتم تنظیمات رید رو انجام دادام باز هم همین طور شد!وقتی اپدیت کردی تنظیمات بایوس رو defualt کردی؟
هم32 بیت و هم64 بیت //////////نسخه msdn سایت سافت گذر به نظرم بهترین سون دست کاری نشده هستبا چند ورژن ویندوز 7 تست کردی؟
و تا الان این کارها رو انجام دادم:
esata رو خارج کردم
یک فن سرور گذاشتم رو کیس تا خنک بشه
هارد اکسترنال رو remove کردم.
در واقع میشه گفت الان سیستم خوب هست و مشکلی نداره ولی ترسم ازاینکه 2 ساعت دیگه یا فردا پس فردا دوباره همین بلا ها رو سرم بیاره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک مورد دیگه رو هم بگم که من قصد خرید abit x48 رو دارم و به پیشنهاد یکی از دوستان دارم این مادر برد رو تست می کنم تا ببینم جواب من رو میده یا نه و حالا ترسم از این هست که ابیت هم همین کار رو بکنه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از همه دوستان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks